Nye Google Ads-funktioner

Udvid sektionerne nedenfor for at se nyhederne i AdWords for den enkelte måned. Besøg Googles optimale løsninger for at få tjeklister og trinvise vejledninger i optimering af din konto.

May 2018
New feature update Arbejd hurtigere og mere effektivt med den sidste nye version af AdWords Editor (version 12.3).
Hjælp til AdWords | Download
April 2018
Acccount settings update Se, hvilke af dine søgeord der ikke udløser visning af annoncer, og årsagen til dette, i en enkelt rapport, du kan downloade.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
12-04-2018
Hjælp til AdWords
Marts 2018
New feature update Se, hvordan synlige eksponeringer generer besøg i fysiske butikker, ved hjælp af måling af butiksbesøg for Google Displaynetværket.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
30. marts 2018
Hjælp
YouTube update Generér kundeemner og konverteringer ved hjælp af TrueView for Action-annoncer på YouTube.
30. marts 2018
Hjælp | Blogindlæg
Switch to using to a new feature AdWords-konti uden forbrug i de sidste 15 måneder deaktiveres automatisk.
26. marts 2018
Hjælp
Acccount settings update Find nye søgeord, og planlæg dine søgekampagner hurtigere med forbedret Søgeordsplanlægning.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
20. marts 2018
Hjælp | Google+
YouTube update Vis, hvor i nærheden dine produkter sælges med affilierede adresseudvidelser til YouTube.
21. marts 2018
Hjælp
New feature update Få en dybere indsigt i dine data med tilpassede kolonner på søgeords- og annonceniveau.
2. marts 2018
Hjælp | Google+
Januar 2018
Known issues update Se, hvornår dine eksponeringer ændres markant på tværs af enheder og placering i søgeresultaterne.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
31. januar 2018
Hjælp til AdWords | Google+
Acccount settings update Find og løs hurtigt problemer med displayannoncer fra siden "Oversigt".
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
25. januar 2018
Hjælp til AdWords
New feature update Tilføj, rediger eller fjern søgeord på farten ved hjælp af AdWords-appen.
18. januar 2018
Hjælp til AdWords
December 2017
Known issues update Se fulde rapporteringsdata for de udvidede webadresser for dine landingssider.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp
Acccount settings update Gå hurtigt til de kampagner eller annoncegrupper, du har foretaget ændringer i, fra "Ændringshistorik".
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp
Acccount settings update Fang kundernes opmærksomhed igen ved at bruge telefonnumre og postadresser til at konfigurere Kundematch.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp
New feature update Test ændringer på tværs af flere annoncer, og anvend dem, der fungerer, med annoncevarianter.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Reager hurtigere på auktionsindsigt og data om eksponeringsandel – opdateres nu flere gange om dagen.
Hjælp
November 2017
New feature update Få adgang til siden Anbefalinger fra en AdWords-managerkonto.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
16/11/2017
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
New feature update Fremhæv dine bedste specialtilbud ved hjælp af promoveringsudvidelser.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
16/11/2017
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Nå ud til folk, når de er på vej til at træffe en købsbeslutning, ved hjælp af tilpassede målgrupper med søgehensigt.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
16/11/2017
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Opret aktivbaserede Gmail-annoncer, promoveringsudvidelser og videokampagneudvidelser med AdWords Editor 12.2.
14/11/2017
Hjælp til AdWords
Oktober 2017
Acccount settings update Skab fornyet engagement hos dine kunder med remarketingkampagner via Gmail-annoncer.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Øg antallet af besøg i butikskæder ved hjælp af affilierede adresseudvidelser på Displaynetværket.
Hjælp
Acccount settings update Nå ud til kunder ud fra deres husstandsindkomst med demografiske oplysninger for Søgning.
Tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp
Acccount settings update Se, hvor lang tid der går mellem annonceklik og konverteringer med segmentet "Dage til konvertering".
Hjælp til AdWords | Google+
Known issues update Den hurtigere AdWords-oplevelse er nu tilgængelig for alle annoncører.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Adresseudvidelser og måling af butiksbesøg er tilgængeligt til YouTube.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
Known issues update Daglige budgetter er nu mere fleksible, så du kan nå dine mål, såsom klik og konverteringer.
Hjælp til AdWords | Google+
September 2017
New feature update Luk mange inaktive konti ad gangen på din managerkonto.
Hjælp til AdWords | Google+
Acccount settings update Vise din bedste annonce med "Optimer", som er den nye indstilling for annoncerotation.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
Acccount settings update Optimer dine opkaldsannoncer med yderligere oplysninger ved hjælp af annonceudvidelser.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
Acccount settings update Få adgang til nye metrics, annonceformater og underretninger om tilpassede regler med AdWords Editor 12.1.
Hjælp til AdWords | Google+
August 2017
Shopping campaigns update Se, hvor ofte din Shopping-annonce bliver vist allerøverst på siden, ved hjælp af rapporterings-metric'en "eksponeringsandel for visning allerøverst på siden".
Den er tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg
New feature update Opret rapporter på tværs af konti ved hjælp af værktøjet til rapportredigering.
Det er tilgængeligt i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Google+
New feature update Se landingssideeffektivitet og få data om mobilvenlighed på siden "Landingssider".
Den er tilgængelig i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
New feature update Find ud af, hvordan kunder søger efter din virksomhed, med det nye kort Søgninger.
Det er tilgængeligt i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Google+
New feature update Få et hurtigt overblik over forholdet mellem to forskellige metrics med punktdiagrammer i værktøjet til rapportredigering.
Hjælp til AdWords
Juli 2017
New feature update Få flere opkald til din virksomhed ved hjælp af budjusteringer efter opkald.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
New feature update Identificer ændringer i annonceeffektivitet ved at sammenligne to datointervaller i værktøjet til rapportredigering.
Det er tilgængeligt i den nye AdWords-oplevelse.
Hjælp til AdWords | Google+
Juni 2017
New feature update Brug tilpassede regler til at administrere kampagner mere effektivt med den nye AdWords Editor 12.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
Known issues update Links er nu blevet mere relevante med dynamiske undersidelinks, og du betaler pr. klik.
Hjælp til AdWords
Maj 2017
New feature update Angiv bud automatisk for at opnå det størst mulige antal konverteringer med Maksimér antallet af konverteringer.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
Acccount settings update Spar tid og reducer antallet af fejl ved at planlægge dine konverteringsimporter.
Hjælp til AdWords | Google+
Acccount settings update Få et bedre overblik over dine søgeords kvalitetsresultat ved hjælp af nye rapporteringskolonner.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+
Known issues update Få flere konverteringer og en mere fleksibel budgivning via budgivning med Udvidet CPC (ECPC, Enhanced cost-per-click).
Hjælp til AdWords
New feature update Find personer, der minder om dine bedste kunder, ved hjælp af tilsvarende målgrupper til Søgning.
Hjælp til AdWords | Blogindlæg | Google+

Leder du efter mere grundlæggende oplysninger? Se Din guide til AdWords.