Lightbox-mainoksen luominen

Lightbox-mainoksissa mainossisältöäsi, kuten videoita, kuvagallerioita ja karttoja, yhdistetään reagoivalla tavalla mainostilan täyttämiseksi. Lightbox-mainoksissa voi olla useita videoita tai kuvagallerioita tai näiden yhdistelmiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää ja muokata lightbox-mainoksia. Tuotteen esittely löytyy artikkelista Tietoja lightbox-mainoksista.

Kampanjan ja hintatarjousten määrittäminen

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Lightbox-mainoksia näytetään Vain Display-verkosto ‑kampanjoissa, joiden markkinointitavoitteena on Aktivoi sisällölläsi tai Mainoksen näkeminen. Jos valitset tavoitteeksi Aktivoi sisällölläsi, hintatarjoukseksi määritetään sitouttamiskohtainen hinta (CPE). Jos valitset tavoitteeksi Mainoksen näkeminen, hintatarjoukseksi määritetään katseltavissa oleva tuhannen näyttökerran hinta (vCPM).

Ohjeet

Kun kampanja on määritetty, voit luoda lightbox-mainoksia seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa AdWords-tililläsi +Mainos ja valitse sitten Mainosgalleria.
  2. Valitse Lightbox-mainokset.
  3. Valitse Lightbox.
  4. Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat aloittaa käyttämällä joukkolatausta, valitse Lataa sisältö, Lisää YouTube-video tai Hae verkkosivustolta. Voit lisätä muun tyyppistä sisältöä myöhemmin. Jos esimerkiksi valitset Hae verkkosivustolta, voit silti lisätä myös videoita myöhemmin mallisivulla.
    • Siirry suoraan mallisivulle valitsemalla Aloita mallin avulla.
  5. Lisää mallisivulla näytön vasemmalla puolella tekstiä, kuvia ja asetuksia. Voit esikatsella tekemiäsi muutoksia oikealla.
  6. Tallenna mainoksesi, niin ne lähetetään tarkistettaviksi. Kun uudet lightbox-mainoksesi on hyväksytty, niitä ryhdytään näyttämään.