Lightbox-mainoksen luominen

Lightbox-mainoksissa videoita, kuvagallerioita, karttoja ja muuta mainossisältöäsi yhdistetään responsiivisesti, niin että saatavilla olevat mainospaikat saadaan täytettyä. Lightbox-mainoksissa voi olla useita videoita tai kuvagallerioita tai näiden yhdistelmiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää ja muokata Lightbox-mainoksia. Tuotteen esittely löytyy artikkelista Tietoja Lightbox-mainoksista.

Kampanjan ja hintatarjousten määrittäminen

Lightbox-mainoksia näytetään Display-verkoston kampanjoissa, joiden markkinointitavoite on Tuotteen ja brändin harkinta.

Ohjeet

Kun kampanja on määritetty, voit luoda lightbox-mainoksia seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Klikkaa sinistä pluspainiketta  ja valitse Lightbox-mainos.
  4. Luo mainoksellesi enintään kymmenen korttia. Luo ensimmäinen korttisi klikkaamalla Kuvat, Videot tai Aloita syötekortilla (jos sinulla on syöte, joka on linkitetty kampanja-asetuksiisi).
    • Lisää uutta kuvasisältöä klikkaamalla Hae sivustolta, Lataa tai Äskettäin käytetyt. Voit lisätä yhteen galleriakorttiin enintään kymmenen kuvaa.
    • Lisää uutta videosisältöä klikkaamalla Hae YouTubesta, Lataa tai Äskettäin käytetyt. Jokaisella videolla on oltava erillinen kortti.
    • Lisää tuotegalleria Google Kauppiasportaalin syötteestä linkittämällä se ensin kampanjaasi ja klikkaamalla sitten Aloita syötekortilla.
  5. Valitse Tallenna.
  6. Lisää kuviisi kuvatekstejä, toimintakehotuksia tai linkkejä tai lisää videoihisi kansikuvia laajentamalla korttisi vasemmalla olevassa paneelissa. Voit tutkia muutoksiasi oikealla näkyvässä esikatselussa.
  7. Lisää useampia kortteja klikkaamalla sinistä Kortti-tunnisteella merkittyä pluspainiketta ja valitsemalla lisättävän kohteen. Kohde voi olla Kuvagalleria, Videokortti, Syötekortti tai Karttakortti.
  8. Voit myös lisätä logon ja enintään kymmenen viestiä tai toimintakehotusta. Näin voit antaa käyttäjille lisätietoja yrityksestäsi tai kannustaa heitä toimimaan heti esimerkiksi toimintakehotuksella "osta nyt" tai "käy sivustolla".
  9. Tallenna mainoksesi, niin ne lähetetään tarkistettaviksi. Kun uudet lightbox-mainoksesi on hyväksytty, niitä ryhdytään näyttämään.