Managerkonti (MCC): Naviger på din managerkonto

På de forskellige sider på din managerkonto kan du nemt få vist en lang række data og oplysninger for alle konti, der er knyttet direkte eller indirekte til managerkontoen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du navigerer på din managerkonto. Læs Om Google Ads-managerkonti for at få flere oplysninger om, hvordan managerkonti fungerer.

Der er fire hovedsider på din managerkonto: Oversigt, Anbefalinger, Konti og Kampagner.

Bemærk! Hvis du har et meget stort antal konti på din managerkonto, er nogle af disse funktioner muligvis ikke tilgængelige endnu.

Oversigt

Oversigtssiden er den side, du får vist, når du logger ind på din Google Ads-managerkonto. Ligesom det er tilfældet med oversigtssider for individuelle konti, kan du her få et hurtigt overblik over den samlede effektivitet for dine kundekonti. Læs mere om oversigtssiden for managerkonti

Anbefalinger

Via siden Anbefalinger på din managerkonto kan du optimere de konti, du administrerer. Her kan du se de anbefalinger, der er tilgængelige på alle dine kundekonti, samlet på ét sted. Læs mere om anbefalinger.

Konti

Fra siden Indstillinger på din managerkonto kan du gå til siderne Effektivitet, Indstillinger for underkonti og Budgetter.

På alle disse tre sider kan du til enhver tid klikke på en kontos navn i kolonnen Konto for at gå direkte til siden for den pågældende individuelle konto. Du kan få adgang til alle tilgængelige Google Ads-funktioner og foretage ændringer efter behov.

Kampagner

Fra siden Kampagner kan du oprette og administrere kampagner for dine kundekonti. Læs artiklen Om siden Kampagner på din managerkonto for at se, hvad du kan gøre på denne side. Du kan bl.a. kopiere og indsætte kampagner, annoncegrupper, annoncer, målgrupper og søgeord.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Introduktion til managerkonti