Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): De prestaties van meerdere accounts bijhouden vanuit uw manageraccount.

Met een Google Ads-manageraccount kunt u makkelijk bijhouden hoe al uw klantaccounts presteren.

In dit artikel wordt uitgelegd op welke manieren u vanaf verschillende pagina's in uw manageraccount de prestaties van uw accounts kunt bijhouden. Als u meer wilt weten over rapporten voor manageraccounts, leest u Prestatierapporten maken en plannen vanuit uw manageraccount.

Gegevens weergeven op de pagina 'Prestaties'

Op de pagina 'Prestaties' van het manageraccount kunt u voor al uw beheerde accounts prestatiegegevens op accountniveau weergeven. U kunt bijvoorbeeld het aantal klikken zien dat een account heeft ontvangen tijdens een geselecteerde periode en dit vergelijken met het door andere accounts ontvangen aantal.

U kunt ook kosten-gerelateerde informatie voor accounts bekijken, zoals gemiddelde CPC en gemiddelde kosten. Onderaan de tabel vindt u de totale uitgaven voor de beheerde accounts. Houd er rekening mee dat als u beheerde accounts heeft waarvoor kostengegevens in een andere valuta worden weergegeven dan de valuta van uw manageraccount, de totale uitgaven niet worden weergegeven, tenzij u de laag 'Omgerekende valuta' toepast op uw tabel.

Gegevens weergeven op de pagina 'Campagnes'

Op de pagina 'Campagnes' kunt u alle prestatiestatistieken weergeven voor de campagnes van uw beheerde accounts tijdens de geselecteerde periode. Desgewenst kunt u de weergave veranderen om alleen de accounts weer te geven waarvoor u interesse heeft.

Opmerking

Voor bijzonder grote accounts kunnen we mogelijk geen gegevens laten zien in de standaardweergave waarin alle accounts worden weergegeven. Dit geldt ook voor gefilterde accounts wanneer de selectie nog steeds een aanzienlijke omvang heeft. Als dit het geval is, vragen we u een kleiner aantal accounts te selecteren.

Nuttige functies voor prestaties en campagnes

Hieronder vindt u een aantal functies voor prestaties en campagnes waarmee u gemakkelijker de prestatiegegevens voor meerdere accounts kunt bekijken:

• De kolom 'Account': In deze kolom wordt de naam van het beheerde account weergegeven dat verband houdt met de gegevens die u ziet.

• De kolom 'Directe beheerder': In deze kolom wordt weergegeven wie een bepaald account beheert.
  • Filters en segmenten: Met filters of segmenten kunt u de weergave van de gegevens naar wens toespitsen of structureren.
  • Periodekiezer: Met de Periodekiezer kunt u de weergave van gegevens beperken of uitbreiden tot een bepaalde tijdsperiode.
  • Accountlabels: In de kolom Accountlabels kunt u accounts weergeven en sorteren op de aangepaste accountlabels die u heeft gemaakt.
  • Laag 'Omgerekende valuta': Als u beheerde accounts heeft waarin de kostengegevens in een andere valuta dan die van uw manageraccount worden getoond, kunt u de laag Omgerekende valuta op deze gegevens toepassen. Nadat u de laag heeft toegepast, worden er in alle tabelkolommen met kostengegevens geconverteerde valutawaarden weergegeven onder de waarden in de lokale valuta. U kunt deze omgerekende valutawaarden ook sorteren en filteren, en kolomtotalen weergeven in de valuta van het manageraccount.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accountbeheer

Anders