Managerkonti (MCC-konti): Om Google Ads-managerkonti

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Hvis du er et bureau eller en person, som administrerer en række Google Ads-konti, kan du spare en masse tid ved at oprette en managerkonto. En managerkonto er en Google Ads-konto, som gør det let for dig at se og administrere flere Google Ads-konti – herunder andre managerkonti – ét samlet sted.

Denne artikel forklarer fordelene ved managerkonti, og hvordan de virker.

Hvorfor bruge en managerkonto?

Med en managerkonto kan du:

• Med ét login få adgang til alle Google Ads-klientkonti, herunder andre managerkonti.
  • Søge og navigere i samt administrere samtlige konti med et enkelt og brugervenligt betjeningspanel.
  • Oprette og administrere kampagner for dine klientkonti fra din managerkonto.
  • Nemt og enkelt sammenligne effektiviteten på tværs af alle konti og køre rapporter for flere konti på én gang.
  • Brug månedlig fakturering til at betale for dine Google Ads-konti.
  • Bruge underretninger til effektivt at overvåge alle dine linkede konti.
  • Hurtigt oprette og linke Google Ads-konti fra din managerkonto.

Hvem skal bruge en managerkonto?

En managerkonto kan være en god mulighed for store annoncører med mere end én Google Ads-konto. Det kan også fungere godt for tredjeparter såsom bureauer og andre onlinemarketingfolk, der administrerer flere klientkonti eller mange kampagner.

Vær opmærksom på, at der kan knyttes op til 20 Google Ads-konti (herunder managerkonti) til én enkelt mailadresse. Men hvis du administrerer mere end 20 konti, eller du vil overvåge effektiviteten eller spore konverteringer på tværs af konti på en nem måde, er den bedste løsning for dig sandsynligvis at bruge en managerkonto.

Du skal bruge en managerkonto til Google Ads-konti, der bruger månedlig fakturering.

Sådan fungerer det

En managerkonto er ikke en "opgradering" af din Google Ads-konto. Det er derimod en helt ny Google Ads-konto, som du opretter. Tænk på en managerkonto som en paraply-Google Ads-konto, der har flere individuelle Google Ads-konti knyttet til sig. Du kan tilknytte nye og eksisterende Google Ads-konti og også andre managerkonti.

Derefter kan du overvåge annonceeffektivitet, opdatere kampagner og administrere andre kontoopgaver for disse kundekonti. Din managerkonto kan også få ejerskab af en kundekonto. Dette giver dig mulighed for at administrere brugeradgang for kundekontoen.

Husk dog på, at du med en managerkonto ikke kan ændre tilhørende oplysninger for en klientkonto, f.eks. kontoens loginoplysninger.

Oplevelse for individuel kontoejer

Når kontiene er knyttet til en managerkonto, kan individuelle brugere af disse kundekonti logge ind og bruge deres konti som normalt. Brugere af kundekonti har ikke adgang til de managerkonti, de er knyttet til, eller andre konti, der er knyttet til den samme managerkonto. Men brugere med administrationsadgang til disse konti kan til enhver tid opsige forholdet til managerkontoen ved at fjerne tilknytningen mellem deres konto og managerkontoen.

Invitation af andre brugere til managerkontoen

Når du har oprettet din managerkonto, kan du også invitere andre brugere til din managerkonto og give dem forskellige adgangsniveauer. Få flere oplysninger om invitation af brugere til din managerkonto.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Introduktion til managerkonti