Om Google Ads-managerkonti

Hvis du er et bureau eller en person, som administrerer en række Google Ads-konti, kan du spare en masse tid ved at oprette en managerkonto. En managerkonto er en Google Ads-konto, som gør det let for dig at se og administrere alle dine Google Ads-konti – herunder andre managerkonti – ét samlet sted.

Denne artikel forklarer fordelene ved managerkonti, og hvordan de virker.

Hvorfor bruge en managerkonto?

Med en managerkonto kan du:

• Logge ind på alle managerstyrede Google Ads-konti, herunder andre managerkonti, med det samme login.
  • Søge og navigere i samt administrere samtlige konti med et enkelt og brugervenligt betjeningspanel.
  • Oprette og administrere kampagner for din administrerede konto fra din managerkonto.
  • Nemt og enkelt sammenligne effektiviteten på tværs af alle konti og køre rapporter for flere konti på én gang.
  • Bruge samlet fakturering, så du får én, overskuelig månedlig faktura fra alle dine administrerede konti.
  • Bruge underretninger til effektivt at overvåge alle dine linkede konti.
  • Hurtigt oprette og linke Google Ads-konti fra din managerkonto.

Hvem bør bruge en managerkonto?

En managerkonto kan være en god mulighed for store annoncører med mere end én Google Ads-konto. Det kan også fungere godt for tredjeparter som f.eks. bureauer og andre onlinemarketingfolk, der administrerer flere klientkonti eller mange kampagner.

Vær opmærksom på, at der kan knyttes op til 20 Google Ads-konti (herunder managerkonti) til én enkelt mailadresse. Men hvis du administrerer mere end 20 konti, eller du vil overvåge effektiviteten eller spore konverteringer på tværs af konti på en nem måde, er den bedste løsning for dig sandsynligvis at bruge en managerkonto.

Sådan fungerer det

En managerkonto er ikke en "opgradering" af din Google Ads-konto. Det er derimod en helt ny Google Ads-konto, som du opretter. Tænk på en managerkonto som en paraply-Google Ads-konto, der har flere individuelle Google Ads-konti knyttet til sig. Du kan tilknytte nye og eksisterende Google Ads-konti og også andre managerkonti.

Du kan derefter overvåge annonceeffektiviteten, opdatere kampagner og administrere andre kontoopgaver for de managerstyrede konti. Din managerkonto kan også få administrativt ejerskab af en administreret konto. Det giver dig mulighed for at administrere brugeradgang for den administrerede konto.

Husk dog, at du med en managerkonto ikke kan ændre beskyttede oplysninger for en administreret konto, f.eks. kontoens loginoplysninger.

Oplevelse for individuel kontoejer

Når kontiene er knyttet til en managerkonto, kan individuelle brugere af disse administrerede konti logge ind og bruge deres konti som normalt. Brugere af administrerede konti har ikke adgang til de managerkonti, de er knyttet til, eller andre konti, der er knyttet til den samme managerkonto. Men brugere med administrativ adgang til disse konti kan til enhver tid opsige forholdet til managerkontoen ved at fjerne tilknytningen mellem deres konto og managerkontoen.

Invitation af andre brugere til managerkontoen

Når du har oprettet din managerkonto, kan du også invitere andre brugere til din managerkonto og give dem forskellige adgangsniveauer. Få flere oplysninger om invitation af brugere til din managerkonto.