Spor transaktionsspecifikke konverteringsværdier

Når du sporer kundehandlinger, der kan have forskellige værdier, hver gang de foretages, f.eks. ved køb af varer med forskellige priser, har du mulighed for at angive transaktionsspecifikke værdier for hver konvertering. Dette kan give dig en bedre idé om dit investeringsafkast (ROI, return on investment).

Når du konfigurerer en ny konverteringshandling på et website eller i en app, kan du tildele samme konverteringsværdi til alle konverteringer (de såkaldt "statiske" værdier) eller forskellige værdier for at afspejle transaktionsspecifikke (eller "dynamiske") værdier. Følgende oplysninger gælder kun for transaktionsspecifikke værdier.

I nedenstående sektioner viser vi dig, hvordan du redigerer dit konverteringssporingstag, så det understøtter transaktionsspecifikke værdier for din websiteteknologi eller din mobilapp-platform.

Før du begynder

Du har brug for følgende for at kunne konfigurere konverteringssporing for transaktionsspecifikke værdier på dit website:

• En Google Ads-konto: Har du endnu ikke en? Tilmeld dig på https://ads.google.com.
  • Konfiguration af Google Ads-konverteringssporing: Du skal mindst have én konverteringshandling for at kunne spore transaktionsspecifikke værdier. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du følge vejledning i at oprette en konverteringshandling og hente tagget.
  • Et website: Det er her, du indsætter konverteringssporingskoden (et såkaldt "tag").
  • Mulighed for at redigere websitekoden: Enten du eller din webudvikler skal kunne redigere dit website.

Vejledning

Sådan sporer du transaktionsspecifikke værdier på et website

Del 1: Konfigurer transaktionsspecifik konverteringssporing på din Google Ads-konto

Det første, du skal gøre, er at sikre dig, at du valgte "Brug forskellige værdier for hver konvertering", da du konfigurerede konverteringen. Hvis du ikke gjorde det, eller hvis du er nødt til at tjekke det, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Klik på navnet på den websitekonverteringshandling, du vil redigere. Du får vist en liste over indstillinger for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på Værdi, og vælg derefter Brug forskellige værdier for hver konvertering. Angiv en standardværdi, der skal bruges, når der ikke er angivet en værdi. Klik på Gem.
  7. Klik på Udfør.
  8. Fortsæt til "Trin 2: Tilføj eller rediger tagget i koden på dit website".

Trin 2: Tilføj eller rediger tagget i koden på dit website

Se denne artikel for at bekræfte, at du har installeret det globale websitetag og hændelseskodestykket korrekt på dit website. Uanset hvilken teknologi du anvender, skal du sørge for, at den side, du placerer kodestykket på, er den, kunden ser efter en konvertering.

• Hvis du sporer sideindlæsningskonverteringer. er koden for hændelseskodestykket installeret på den side, din kunde ser efter en konvertering.
  • Hvis du sporer klikkonverteringer, er koden til hændelseskodestykket installeret på den side, hvor det tekstlink, den knap eller det knapbillede, du vil spore klik for, er placeret.

Overfør værdien af konverteringen og dens valuta dynamisk til hændelseskodestykket ved at definere parametrene value og currency, der er fremhævet nedenfor, på kørselstidspunktet. Overfør konverteringsværdien som et tal, og brug punktum som decimaltegn. Valutaen skal overføres som en streng med enkelte anførselstegn, og der skal anvendes ISO 4217-valutakoder

Eksempel på et hændelseskodestykke:

<!-- Event snippet for Example conversion page -->
<script>
  gtag('event', 'conversion', {'send_to': 'AW-123456789/AbC-D_efG-h12_34-567',
    'value': 123.05,
    'currency': 'USD'
  });
</script>

Den måde, hvorpå de transaktionsspecifikke værdier overføres til hændelseskodestykket, varierer og afhænger af, hvilken serverteknologi du bruger til at vise dine websider. Kontakt dit webudviklingsteam for at få at vide, hvordan du bedst integrerer hændelseskodestykket på dit website, så det kan registrere dynamiske konverteringsværdier.

Sikkerhed og privatliv i forbindelse med websitesporing

Googles sikkerhedsstandarder er særdeles omfattende. Google Ads indsamler kun data på de sider, hvor du har implementeret de tilknyttede tags.

Sørg for klart og fyldestgørende at informere brugerne om, hvilke data du indsamler på dine websites, og for at indhente samtykke for indsamlingen, når loven kræver det.