Studieveiledning for testen i Shopping-annonsering

Om testen i Shopping-annonsering

Hvis du eller byrået ditt jobber profesjonelt med nettannonsering, med spesialkunnskap innen administrering av Merchant Center- og Shopping-kampanjer, bør du vurdere å ta testen i Shopping-annonsering for å kunne dokumentere ekspertisen din.

Testemner

Testen i Shopping-annonsering dekker grunnleggende og avanserte konsepter, blant annet oppretting av en Merchant Center-konto og en feed for produktinformasjon samt oppretting og administrering av Shopping-kampanjer. Hvis du har praktisk erfaring med å administrere Shopping-kampanjer, er du selvsagt bedre rustet til å bestå testen.

Denne studieveiledningen omhandler emnene du må beherske før du tar testen i Shopping-annonsering. Her er noen av emnene du må ha kjennskap til:

• hvordan du oppretter og administrerer en Merchant Center-konto
  • hvordan du sender inn og optimaliserer feeder for produktinformasjon
  • hvordan du oppretter og administrerer Shopping-kampanjer i Google Ads
  • hvordan Shopping-annonser fungerer
  • hvordan du gir bud og optimaliserer Shopping-kampanjer

Om testen

Du kan ta testen gjennom Academy for Ads – Googles nettbaserte opplæringsprogram. I Academy for Ads kan du ta testen og bli AdWords-sertifisert ved å følge en hvilken som helst opplæringsbane med «sertifisering» i tittelen.

• Spørsmål: Testen består av 63 flervalgsspørsmål.
  • Tidsbegrensning: Du har 90 minutter på å fullføre testen.
  • Resultatkrav: Du må svare riktig på minst 80 % for å bestå.
  • Periode før ny test: Hvis du ikke består testen, kan du ta den på nytt etter 1 dag.
  • Tilgjengelig på følgende språk: engelsk (amerikansk), engelsk (britisk), fransk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, portugisisk (brasiliansk), russisk, slovakisk, spansk, spansk (latinamerikansk), thai, tsjekkisk, tyrkisk, tysk og vietnamesisk

Når testen er bestått

Du er Google Ads-sertifisert når du har bestått testen i Shopping-annonsering og Grunnleggende om Google Ads-testen.

Når du er sertifisert, kan du fremheve ekspertisen din med et personlig sertifikat du kan skrive ut fra Academy for Ads-profilen din.

Er du klar til å begynne? Klikk på knappen nedenfor.

Start veiledningen