Om Shopping Advertising-prøven

Hvis du er et bureau eller en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder professionelt med onlineannoncering og er specialist inden for administration af Merchant Center- og Shopping-kampagner, kan du overveje at tage Shopping Advertising-prøven for at demonstrere din viden.

Prøvens emner

Shopping Advertising-prøven dækker grundlæggende og avancerede begreber, bl.a. oprettelse af en Merchant Center-konto og et produktdatafeed samt oprettelse og administration af Shopping-kampagner. Hvis du har praktisk erfaring med at køre en Shopping-kampagne, er der større chance for at bestå.

Denne studievejledning dækker de emner, du har brug for at vide noget om, før du tager Shopping Advertising-prøven. Her er nogle af de emner, du skal vide noget om:

• Oprettelse og administration af en Merchant Center-konto
  • Indsendelse og optimering af produktdatafeeds
  • Oprettelse og administration af Shopping-kampagner i Google Ads
  • Hvordan Shopping-annoncer fungerer
  • Budgivning for og optimering af en Shopping-kampagne

Oplysninger om prøven

Du kan tage prøven gennem Academy for Ads, Googles onlinekursusprogram. I Academy for Ads kan du tage prøven og blive AdWords-certificeret i ethvert læringsforløb, der har "certificering" i sin titel.

• Spørgsmål: Prøven består af 63 spørgsmål med flere svarmuligheder
  • Tidsbegrænsning: Du har 90 minutter til at gennemføre prøven
  • Krav for at bestå: Du skal svare rigtigt på mindst 80 % af spørgsmålene for at bestå
  • Omeksamen: Hvis du ikke består prøven, kan du tage den igen efter 1 dag
  • Tilgængelige sprog: Engelsk (Storbritannien), engelsk (USA), fransk, hollandsk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, polsk, portugisisk, portugisisk (Brasilien), russisk, slovakisk, spansk, spansk (Latinamerika), thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.

Beståelse af prøven

Du opnår Google Ads-certificering, når du har bestået Shopping Advertising-prøven og Google Ads Fundamentals-prøven.

Når du har opnået en certificering, vil du kunne demonstrere din ekspertise med et personligt certifikat, som du kan udskrive via din Academy for Ads-profil.

Er du klar til at gå i gang? Klik på knappen nedenfor for at komme i gang.

Start denne guide