Succes behalen met Google Ads

Google Ads logo Aanmelden voor Google Ads

Zo te zien heeft u nog geen account. U kunt zich hieronder aanmelden of gratis gepersonaliseerde support krijgen van een Google Ads-expert.

Nu starten

Google Ads is het online advertentieprogramma van Google. Met Google Ads kunt u online advertenties maken waarmee u mensen kunt bereiken op het moment dat ze geïnteresseerd zijn in de producten en services die u te bieden heeft. U kunt kiezen waar uw advertentie wordt weergegeven, een budget instellen waar u zich prettig bij voelt en eenvoudig de impact van uw advertentie meten.

Is online marketing nieuw voor u? Begin met onze korte inleidende gids. Volg deze stapsgewijze handleidingen zodat u meteen vanaf het begin successen kunt behalen.

Voorbeeld van een tekstadvertentie voor het zoeknetwerk Ontdek de toegevoegde waarde van zoekadvertenties
Een effectieve advertentiecampagne opzetten
Resultaten bijhouden en verbeteren

Op zoek naar geavanceerde tips? Lees ons artikel 8 stappen om een succesvolle campagne te maken en bekijk onze serie met praktische tips.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.