Sådan opnår du gode resultater med Google Ads

Google Ads logo  Tilmeld dig Google Ads

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Vil du tilmelde dig?

Start nu

Google Ads er Googles program til onlineannoncering. I Google Ads kan du oprette onlineannoncer for at nå ud til brugerne på lige præcis de tidspunkter, hvor de er interesserede i de produkter og tjenester, du tilbyder. Du vælger selv et passende budget og de steder, din annonce skal vises, og du kan nemt måle annoncens effekt.

Er det første gang, du kaster dig ud i onlinemarketing? Så start med denne korte præsentation. Disse detaljerede vejledninger giver dig et perfekt udgangspunkt for at opnå gode resultater.

Eksempel på tekstannonce på Søgenetværket Få oplysninger om fordelene ved søgeannoncer
Opret en effektiv annoncekampagne
Foretag sporing og optimering af dine resultater

Vil du gerne have mere udførlige oplysninger? Så læs om de otte trin til at opnå de ønskede resultater med din kampagne, og se vores serie med optimale løsninger.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.