Uiteindelijke URL: definitie

Het URL-adres van de pagina op uw website waar mensen terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken.

Destination URL example
  • Als u afzonderlijke bestemmingspagina's voor mobiele gebruikers onderhoudt (zoals AMP-pagina's), geeft u deze in het veld voor de uiteindelijke URL voor mobiel (onder het gedeelte 'Opties voor advertentie-URL's').
  • Het domein van de uiteindelijke URL moet overeenkomen met het domein van uw zichtbare URL.
  • De uiteindelijke URL wordt niet weergegeven in uw advertenties (uw zichtbare URL is de URL die wordt weergegeven).
  • Als u trackinggegevens gebruikt, geeft u deze op in het veld trackingtemplate. U mag geen omleidingen tussen verschillende domeinen gebruiken in uw uiteindelijke URL.
  • Het achtervoegsel voor de uiteindelijke URL wordt toegevoegd aan het eind van de uiteindelijke URL.