Lopullinen URL-osoite: määritelmä

Verkkosivuston sivun URL-osoite, johon käyttäjät päätyvät mainosta klikattuaan.

Destination URL example
  • Jos ylläpidät erillisiä mobiilikäyttäjien laskeutumissivuja (esimerkiksi AMP-sivuja), syötä ne mobiilikentän lopullisen URL-osoitteen kohdalle (Mainoksen URL-vaihtoehdot ‑osiossa).
  • Lopullisen URL-osoitteen verkkotunnuksen on oltava sama kuin näkyvän URL-osoitteen.
  • Lopullista URL-osoitetta ei näytetä mainoksissasi (niissä näytetään näkyvä URL-osoite).
  • Jos käytät seurantatietoja, syötä ne Seurantamalli-kenttään. Lopullisessa URL-osoitteessa ei voi käyttää verkkotunnusten välisiä uudelleenohjauksia.
  • Lopullisen URL-osoitteen jälkiliite ‑kentän avulla voit lisätä parametreja laskeutumissivusi URL-osoitteen loppuun tietojen seurantaa varten.