Om aktiver til infotekst

Infotekst kan forbedre dine tekstannoncer ved at promovere unikke tilbud, f.eks. gratis forsendelse eller kundeservice døgnet rundt. Når du opretter en infotekst, vises den sammen med din annonce på en computer eller mobilenhed. Når kunderne ser dine annoncer, får de udførlige oplysninger om din virksomhed samt dine produkter og tjenester.

Du kan vise op til 10 infotekster ud over teksten i din annonce, afhængigt af tegnafstanden, browseren og den enhed, som du bruger. Infotekster vises på en række forskellige måder afhængigt af enhed og andre faktorer. Infotekster på computere adskilles af punktummer og oplistes på én linje, hvorimod infotekster på mobilenheder og tablets vises i afsnitsform. Annoncer med infotekster kan blive vist i toppen og bunden af Google-søgeresultater.

Her er et eksempel på, hvordan en annonce med infotekster kan se ud på en computer:

An illustrated example of callouts in a search ad.

I denne artikel kan du læse, hvordan infotekster fungerer, og hvordan du kan oprette, redigere, fjerne og planlægge dem.

Sådan fungerer det

Du kan tilføje infotekster på enten konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du vælger, hvor udvidelserne skal tilføjes, og du opretter selv teksten til dem og planlægger, hvor de skal vises. Infoteksternes rækkefølge, længde og effektivitet er alle medvirkende faktorer til at afgøre, om der vises infotekster sammen med din annonce, og hvor mange infotekster der vises.

Det er en god tommelfingerregel at angive mere generelle oplysninger på konto- og kampagneniveau, dvs. oplysninger, der er relevante for hele din virksomhed (f.eks. "telefonisk support døgnet rundt"), og mere specifikke oplysninger på annoncegruppeniveau (f.eks. "gratis gaveindpakning"). Hvis du føjer infotekster til en annoncegruppe i en kampagne, hvor der i forvejen er infotekster, bruges infoteksterne på annoncegruppeniveau (i stedet for de infotekster som du har tilknyttet på kampagneniveau) til annoncerne i den pågældende annoncegruppe.

Bemærk! Det koster ikke noget at tilføje en infotekst, men du debiteres som normalt for klik på din annonce.

Infoteksternes rækkefølge, længde og effektivitet er alle medvirkende faktorer til at afgøre, om der vises infotekster sammen med din annonce, og hvor mange infotekster der vises.

Aktiver til infotekst på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau

• Infotekster defineret på alle niveauer i en bestemt "gren" af kontoen > kampagne > annoncegruppehierarki kan vises sammen. Infotekster i én kampagne vises f.eks. ikke i en anden kampagne.
  • Aktiver til infotekst skal oprettes på et niveau, der giver mening for alle efterfølgende dele af kontohierarkiet.
  • Hvis en infotekst f.eks. gælder for alle annoncegrupper på en hel konto, skal infoteksten tilføjes på kontoniveau.
  • Hvis en infotekst kun gælder for en delmængde af kampagnerne, skal den kun tilføjes i de relevante kampagner.
  • Google vælger de bedste infotekster, der vil maksimere din annonceeffektivitet, fra den kvalificerede pulje med infotekster.

Fordele

• Fremhæver din virksomheds fortrin: Du kan promovere populære eller unikke aspekter ved din virksomhed ved hjælp af nogle få ord eller en enkelt sætning.
  • Fleksibel og med mulighed for tilpasning: Du kan tilføje infotekster på både konto-, kampagne- og annoncegruppeniveau, så du har mulighed for at inkludere både generelle og detaljerede oplysninger i dine annoncer. Du kan angive de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine infotekster er kvalificerede til at blive vist.
  • Foretag opdateringer uden at ændre dine annoncer: Du kan ændre teksten i dine infotekster når som helst for at sikre, at dine annoncer er opdaterede i forbindelse med udsalg og særtilbud. Du kan desuden redigere dine infoudvidelser uden at nulstille deres effektivitetsstatistikker.
  • Fleksibilitet: Angiv de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine infotekster er kvalificerede til at blive vist.

Før du begynder

• Kampagnetyper: Infotekster kan føjes til søgekampagner (kampagner på Søgenetværket) og søgekampagner, hvor Displaynetværket er tilvalgt.
  • Tegnbegrænsning: Tegnbegrænsningen for tekst i infotekster er 25 tegn på de fleste sprog og 12 tegn på såkaldte dobbeltbreddesprog (f.eks. kinesisk, japansk og koreansk).
Bemærk! Der kan vises op til 10 infotekster afhængigt af tegnafstand, browser og enhed.

Vejledning

Opret infotekster

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver.
  3. Klik på plusknappen Add og derefter på Infotekst.
  4. Vælg på rullemenuen "Føj til" det niveau, som infoteksten skal tilføjes på. Vælg mellem niveauerne Konto, Kampagne eller Annoncegruppe.
    1. Opret en ny infoudvidelse. Denne indstilling er valgt som standard.
      1. Indtast tekst i feltet "Infoudvidelsestekst".
    2. Brug en allerede oprettet infoudvidelse: Klik på alternativknappen "Brug eksisterende".
      1. Vælg de infoudvidelser, du vil bruge, på listen.
  5. Klik på Gem.

Rediger infotekster

1. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver.
  2. Du får vist en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  3. Vælg Infotekst på listen oven for værktøjslinjen i tabellen.
  4. Find den infotekst, du vil redigere. I kolonnen "Aktiv til infotekst" skal du klikke på blyantikonetRedigerud for navnet på infoteksten og derefter klikke på Rediger.
  5. Rediger den valgte infotekst i det vindue, der vises.
  6. Klik på Gem. Dine ændringer gælder for teksten i infoteksten i alle de annoncegrupper og kampagner, der deler infoteksten.

Planlæg infotekster

1. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver.
  2. Du får vist en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  3. Vælg Infotekst på listen oven for værktøjslinjen i tabellen.
  4. Find den infotekst, du vil redigere. I kolonnen "Aktiv til infotekst" skal du klikke på blyantikonetRedigerud for navnet på infoteksten og derefter klikke på Rediger.
  5. Klik på rullemenuen "Avancerede indstillinger".
  6. Klik på Vælg en dato under "Startdato", og vælg, hvornår aktivet til infoteksten skal vises i dine annoncer.
    1. Gentag disse trin for at vælge en slutdato.
  7. Klik på Tilføj tidsplan for at angive yderligere tidsrum, hvor dine infotekster skal vises.
  8. Klik på Gem.

Fjern infoutekster

1. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver.
  2. Du får vist en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de infotekster, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern på den blå bjælke, og vælg derefter Bekræft.

Tip! Optimale løsninger

• Tildel først på kontoniveau. Hvis du først tilføjer infotekster på kontoniveau, kan du opnå den optimale dækning af infotekster hurtigere, men sørg for, at de er relevante for alle dine kampagner og annoncegrupper.
  • Angiv generelle oplysninger om din virksomhed. Angiv mere generelle oplysninger, der gælder for hele din virksomhed, på konto- og kampagneniveau (f.eks. "telefonisk support døgnet rundt"), og angiv mere specifikke oplysninger på annoncegruppeniveau (f.eks. "damesko" eller "20 % rabat på kameraer")
  • Brug en kort tekst. Hvis teksten er kort, kan der vises flere infoudvidelser i dine annoncer. Du kan f.eks. bruge "Gratis forsendelse" i stedet for "Der er gratis forsendelse".
  • Vær specifik. Giv kunderne udførlige oplysninger, så de kan se, om du har det, de søger. Du kan f.eks. bruge "20 km pr. liter" i stedet for "God brændstoføkonomi".
  • Tegnbegrænsning. Tegnbegrænsningen for tekst i infotekster er 25 tegn på de fleste sprog og 12 tegn på såkaldte dobbeltbreddesprog (f.eks. kinesisk, japansk og koreansk). Afhængigt af tegnafstanden, browseren og den enhed, som du benytter, kan du vise op til 10 infotekster.