Om infoudvidelser

Med infoudvidelser kan du promovere unikke tilbud til kunder, f.eks. gratis forsendelse eller kundeservice døgnet rundt. Når kunderne ser dine annoncer, får de udførlige oplysninger om din virksomhed samt dine produkter og tjenester. I denne artikel får du en oversigt over infoudvidelser.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger infoudvidelser

Sådan vises infoudvidelser

Når du opretter en infoudvidelse, er den kvalificeret til at blive vist med din annonce på en computer eller en mobilenhed. Du kan vise op til ti infoudvidelser ud over teksten i din annonce, afhængigt af tegnafstanden, browseren og den enhed, som du bruger. Infoudvidelser vises på en række forskellige måder afhængigt af enhed og andre faktorer. Infoudvidelser på computere adskilles af punktummer og oplistes på én linje, hvorimod infoudvidelser på mobilenheder og tablets vises i afsnitsform. Annoncer med infoudvidelser kan blive vist øverst og nederst i Google-søgeresultater.

Her er et eksempel på, hvordan en annonce med infoudvidelser kan se ud på en computer:

ACME Elektronik - Konkurrencedygtige priser
Annonce www.eksempel.dk
Køb computere, smartphones, videospil m.m. hos ACME Elektronik.
Gratis forsendelse • Kundeservice døgnet rundt • Prismatch

Fordele

• Fremhæver din virksomheds fortrin: Du kan promovere populære eller unikke aspekter ved din virksomhed ved hjælp af nogle få ord eller en enkelt sætning.
  • Fleksibel og med mulighed for tilpasning: Du kan tilføje infoudvidelser på både konto-, kampagne- og annoncegruppeniveau, så du har mulighed for at inkludere både generelle og detaljerede oplysninger i dine annoncer. Du kan angive de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine infoudvidelser er kvalificerede til at blive vist.

Sådan fungerer infoudvidelser

Du kan tilføje infoudvidelser på enten konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du vælger, hvor udvidelserne skal tilføjes, og du opretter selv teksten til dem og planlægger, hvor de skal vises. Infoudvidelsernes rækkefølge, længde og effektivitet er alle medvirkende faktorer til at afgøre, om der vises infoudvidelser sammen med din annonce, og hvor mange infoudvidelser der vises.

Det er en god tommelfingerregel at angive mere generelle oplysninger på konto- og kampagneniveau, dvs. oplysninger, der er relevante for hele din virksomhed (f.eks. "telefonisk support døgnet rundt"), og mere specifikke oplysninger på annoncegruppeniveau (f.eks. "gratis gaveindpakning"). Hvis du føjer infoudvidelser til en annoncegruppe i en kampagne, hvor der i forvejen er infoudvidelser, bruges infoudvidelserne på annoncegruppeniveau (i stedet for de infoudvidelser, som du har tilknyttet på kampagneniveau) til annoncerne i den pågældende annoncegruppe.

Der koster ikke noget at tilføje infoudvidelser, men du debiteres som normalt for klik på din annonce.

Optimale løsninger

Husk disse tips, når du opretter eller optimerer infoudvidelser:

• Vær konkret: Giv kunderne detaljerede oplysninger, så de kan se, om du har det, som de søger. Du kan f.eks. skrive "20 km pr. liter" i stedet for "God brændstoføkonomi".
  • Tilføj udvidelser på kontoniveau: Sørg for, at udvidelserne kan bruges i alle dine annoncer ved at tilføje udvidelser på kontoniveau. De infoudvidelser, du opretter på kontoniveau, skal være relevante for hele din virksomhed (f.eks. "telefonisk support døgnet rundt").
  • Tilpas udvidelser på lavere niveauer: Hvis du vil fremhæve fordele eller funktioner, der kun er relevante for bestemte dele af din virksomhed (f.eks. "gratis gaveindpakning" eller "mulighed for afhentning"), skal du konfigurere mere granulerede infoudvidelser på kampagne- og annoncegruppeniveau. Husk! Udvidelser på lavere niveau prioriteres altid højere end udvidelser på højere niveau, så de infoudvidelser, som du har oprettet på kontoniveau, bliver ikke vist, hvis du tilføjer infoudvidelser på kampagne- og/eller annoncegruppeniveau.
  • Vælg det rigtige format: I modsætning til udvidelser med websiteinfo, som bruges til at fremhæve en hel gruppe produkter eller tjenester, som din virksomhed tilbyder, skal infoudvidelser bruges til at fremhæve individuelle aspekter ved din virksomhed via nogle få ord eller en kort sætning.