Konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

4. Opret et feed

Create a feed [hero image]

Det næste, du skal gøre, er at oprette et feed, som er en samling af alle de produkter eller tjenester, som du vil annoncere for. Rækkerne er til produkter eller tjenesteydelser. Kolonnerne er til attributter for hver vare, f.eks. beskrivelse og pris. Du skal oprette dit feed som en .csv-, .tsv-, .xls- eller .xlsx-fil og derefter uploade den til Google Ads.

Har du en detailhandelsvirksomhed? Så skal du i stedet uploade dit produktfeed via Google Merchant Center.

Opret og upload et nyt feed

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kommer i gang ved at oprette dit feed offline som en .csv-, .tsv-, .xls- eller xlsx-fil og derefter uploade det i sektionen "Virksomhedsdata" på din konto. Hvis du har en detailhandelsvirksomhed, skal du uploade dit produktfeed via Google Merchant Center.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på Datafeeds på fanerne øverst.
  4. Klik på plusknappen Open Create menu icon, vælg Feed til dynamiske annoncer, og vælg derefter den relevante virksomhedstype.
  5. Klik på Vælg fil, og vedhæft din feedfil.
  6. Klik på Anvend.
Bemærk! Tjek dit feed for fejl, når du har uploadet det. Fejl i billeder eller adresser vises muligvis først efter 3-4 timer. Bemærk! Der er en grænse på 100 sidefeeds pr. konto.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et feed til dine responsive annoncer.