Konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

Indledning

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Målretningssegmenter med dine data giver dig mulighed for at vise annoncer til personer, der tidligere har besøgt dit website eller brugt din mobilapp.

Med dynamisk remarketing kan du gå et skridt videre og vise dine tidligere besøgende annoncer ud fra, hvilke produkter eller tjenester de så på dit website. Du kan bruge dynamisk remarketing til at sende skræddersyede budskaber til din målgruppe, så de tidligere besøgende vender tilbage til dit website for at gennemføre det, som de var i gang med.

For at konfigurer dynamisk marketing skal du identificere din virksomhedstype, oprette en kampagne til dynamisk remarketing, oprette et feed, tilføje tags på dit website og oprette dynamiske displayannoncer.

Sådan bruger du vejledningen

Brug denne vejledning til at få et hurtigt overblik over, hvordan du konfigurerer dynamisk remarketing fra start til slut. Få mere udførlig vejledning, og se eksempler under dynamisk remarketing i Hjælp til Google Ads.