Link Google Play- og Google Ads-konti

Når du linker din Google Ads-konto til din Google Play Developer-konto, kan du vise annoncer til dine appbrugere uden at konfigurere et remarketingtag. For apps, der bruger fakturering i appen, kan du også bruge konverteringssporing til automatisk at spore, når en bruger, der har klikket på en af dine annoncer, foretager et køb i din Android-app, uden at tilføje konverteringssporingskode i din app.

I denne artikel kan du læse, hvordan du linker til Google Play Developer-konti fra din Google Ads-konto. Du kan også læse om administration af linkanmodninger og tilknyttede konti på din Google Ads-konto. Læs Om oprettelse af link mellem Google Play- og Google Ads-konti for at få flere oplysninger om, hvordan linkning fungerer.

Før du begynder

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan anmoder du om at oprette link mellem AdWords og Google Play

På din AdWords-konto kan du anmode om at oprette link til lige så mange Google Play-udviklerkonti, som du vil. Du kan administrere disse linkede konto på siden "Linkede konti" i AdWords.

1. Klik på tandhjulsikonet (), vælg derefter Kontoindstillinger, og klik på Linkede konti.

2. Under "Google Play" skal du klikke på Vis detaljer >>.
  3. Klik på den røde knap + Konto øverst på siden.
  4. Indtast mailadressen på ejeren af den Google Play-udviklerkonto, som du vil linke til.
  5. Hvis du vil sende en besked med, kan du tilføje den i feltet nedenfor.
  6. Klik på Send anmodning.

Sådan godkender du linkanmodninger fra Google Play

Udviklere på Google Play kan også anmode om at linke deres apps til din AdWords-konto. Disse invitationer vises i tabellen på siden "Linkede konti" i AdWords.

1. Klik på tandhjulsikonet (), vælg derefter Kontoindstillinger, og klik på Linkede konti.
  2. Klik på den grå knap Se invitation.
  3. Gennemse teksten i invitationen. Når konti linkes, gives der ikke administrativ adgang til den anden kontoindehaver, og både du og Google Play-kontoindehaveren kan fjerne linket mellem jeres konti når som helst.
  4. Hvis du vil godkende linket, skal du klikke på Godkend.
  5. Hvis du vil afvise linket, skal du klikke på Afvis. Hvis du vil linke disse konti senere, skal du sende en ny linkanmodning.

Spor linkstatusser

Link needs approval Skal godkendes af dig: Kontoejeren af denne Google Play-udviklerkonto har anmodet om at linke til din AdWords-konti. Du kan godkende eller afvise anmodningen.
Link is awaiting approval Venter på godkendelse fra Google Play: Din anmodning er leveret til Google Play-udviklerkontoen. Denne status opdateres, når kontoindehaveren enten godkender eller afviser din linkanmodning.
Accounts linked Linket: Din AdWords-konto er blevet linket til denne Google Play-udviklerkonto, og remarketinglisterne for apps på den pågældende konto er blevet aktiveret.
Link has been removed Linket er fjernet: Enten AdWords- eller Google Play-kontoindehaveren har fjernet linket mellem kontiene. Hvis du vil linke disse konti igen, skal du sende en ny linkanmodning til Play-kontoindehaveren.
Link has been removed Afvist: Din linkanmodning er blevet afvist af ejeren Google Play-kontoen.