Om dynamiska platslänkstillägg

Dynamiska webbplatslänkar är ett automatiskt tilläggsformat som gör det möjligt för personer som söker på Google att gå direkt från din annons till det de vill läsa mer om eller köpa på din webbplats. Tilläggen kompletterar dina sökannonser med relevanta webbplatslänkar av hög kvalitet.

Fördelar

Dynamiska webbplatslänkar kan öka effekten och värdet av din annonsering. Så här går det till:

• De leder besökarna till det de letar efter på din webbplats. De länkar direkt till konverteringsfokuserade avsnitt eller sidor på din webbplats som främjar användaråtgärder.
  • De är automatiska. Du behöver inte skapa en ny textannons eller lägga till en ny webbplatslänk.

När du har valt att infoga dynamiska webbplatslänkar kan Google Ads automatiskt visa beskrivningar av dina befintliga webbplatslänkar.

Så fungerar de

När personer söker med en viss term på Google kan dynamiska webbplatslänkar visa dem flera relevanta djuplänkar tillsammans med din textannons. Dynamiska webbplatslänkar har samma format som manuella webbplatslänkar som annonsörerna själva skapar. Manuella webbplatslänkar visas alltid i stället för dynamiska länkar om de är tillgängliga och om tillägget kan användas tillsammans med annonsen.

Du debiteras inte när dynamiska webbplatslänkar visas, utan bara när någon klickar sig vidare till din webbplats. Läs mer om tillägg och faktisk kostnad per klick.

Dynamiska webbplatslänkar visas bara när det är troligt att de förbättrar resultatet av din annons. Du kan välja bort dem så att de inte visas tillsammans med din annons. Läs om hur du tar bort adresstillägg.