Tietoja dynaamisista sivustolinkkilaajennuksista

Dynaamiset sivustolinkit ovat automaattisen laajennuksen muoto, jonka ansiosta Google-hakuja tekevät pääsevät mainoksesi kautta suoraan haluamaansa tietoon tai tuotteeseen. Ne lisäävät laadukkaita ja osuvia sivustolinkkejä hakumainoksiisi.

Edut

Dynaamiset sivustolinkit voivat parantaa mainontasi vaikuttavuutta ja arvoa seuraavilla tavoilla:

• Ne yhdistävät käyttäjät heidän etsimäänsä sisältöön sivustollasi. Ne linkittävät käyttäjän suoraan konversioon tähtääviin sivustosi osiin, kuten sivuille, jotka kannustavat käyttäjiä toimimaan.
  • Ne ovat automaattisia. Sinun ei tarvitse luoda uutta tekstimainosta tai sivustolinkkiä.

Kun olet ottanut dynaamiset sivustolinkit käyttöön, Google Ads voi myös luoda automaattisesti sivustolinkeille kuvaukset.

Näin ne toimivat

Kun joku hakee tiettyä termiä Googlessa, dynaamiset sivustolinkit voivat näyttää hänelle tekstimainoksesi yhteydessä useita relevantteja täsmälinkkejä. Dynaamisilla sivustolinkeillä on sama muoto kuin mainostajien itse määrittämillä manuaalisilla sivustolinkeillä. Hakutoiminto näyttää aina ensisijaisesti manuaalisen sivustolinkin, jos sellainen on luotu ja sen laajennus soveltuu mainokseen.

Sinua ei veloiteta dynaamisten sivustolinkkien näyttämisestä. Maksat vain silloin, kun käyttäjä klikkaa linkkiä päästäkseen sivustollesi. Lisätietoja hinnoista on artikkelissa Tietoja laajennuksista ja todellisesta klikkauskohtaisesta hinnasta.

Dynaamisia sivustolinkkejä näytetään vain silloin, kun niiden odotetaan lisäävän mainoksen tehokkuutta. Voit kuitenkin halutessasi määrittää, että niitä ei näytetä mainoksesi yhteydessä. Lisätietoja on artikkelissa Laajennusten poistaminen.