Resultat de la cerca orgànica

Cadascun dels elements de la llista gratuïta que es mostra a la Cerca de Google en funció de la rellevància per als termes de cerca de l'usuari.

• Els resultats de la cerca no orgànica són anuncis de pagament.
  • Els anuncis que es mostren a sobre dels resultats orgànics contenen un quadre "Patrocinat".
  • Els anuncis que es mostren a la dreta dels resultats orgànics tenen un quadre "Patrocinat" a sobre.
  • L'anàlisi dels resultats de la cerca orgànica us pot ajudar a identificar paraules clau noves per a les vostres campanyes de Google Ads.

organic search results

Obteniu ,és informació sobre com es mesuren els resultats de la cerca de pagament i de la cerca orgànica.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now