Syötteen luominen Responsiivisille mainoksille

Osa Vakiotyyppisiä dynaamisia mainoksia käyttävistä mainostajista näkee jatkossa Dynaamisissa kampanjoissaan ehdotuksia Responsiivisista mainoksista. Nämä mainokset ovat keskeytettyjä, kunnes ne on tarkistettu ja otettu käyttöön. Responsiivisten mainosten määrittäminen on yksinkertaista, ja niiden avulla voit parantaa Dynaamisten uudelleenmarkkinointikampanjoiden kokonaiskehitystä.

Aiemmin luodut Vakiotyyppiset dynaamiset mainokset ovat uudessa Google Adsissa vain luku ‑muotoisia, mutta niiden näyttämistä jatketaan, ellei mainostaja keskeytä niitä.

Dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa luot syötteen kaikista tuotteistasi tai palveluistasi ja liität siihen attribuutteja, kuten yksilöllisiä tunnuksia, kuvia ja hintoja. Dynaaminen uudelleenmarkkinointi näyttää syötteesi tietojen perusteella näiden mainosten tärkeimmät tiedot käyttäjille, jotka ovat aiemmin käyneet verkkosivustollasi.

Dynamic flight ad

Erityyppisille yrityksille on olemassa erilaisia syötteitä. Lentoyhtiö voi esimerkiksi luoda lentosyötteen. Yhtiön verkkosivustolla vierailleet käyttäjät näkevät mainoksia, joiden tiedot on räätälöity sen mukaan, mitä lentoja he ovat hakeneet, katselleet tai alkaneet varata.

Tässä artikkelissa:

• Tietoja syötteistä
  • Liiketoimintatyypin mukaisten syötemallien ja määritysten hakeminen
  • Uuden syötteen luominen ja lähettäminen
  • Syötteen ongelmien ratkaiseminen

Tietoja syötteistä

Syötteen luominen tarkoittaa käytännössä sitä, että luot tuotteiden tai palveluiden tietokannan, jota voidaan käyttää Responsiivisissa mainoksissasi. Seuraavassa on esimerkkejä kohteista, jotka edellisen esimerkin lentoyhtiö voisi sisällyttää lentosyötteeseensä:

Kohteen tunnus Lennon kuvaus Lopullinen URL Lennon hinta
SFO Lennon varaaminen http://example.com/flights_SFO 900,00 USD
BOS Lennon varaaminen http://example.com/flights_BOS 650,00 USD
  • Syötteet voi luoda .csv-, .tsv-, .xls- tai .xlsx-tiedostona, joka lähetetään Google Adsiin.
  • Rivit ovat tuotteita tai palveluita.
  • Sarakkeet ovat luettelokohteiden attribuutteja (kuten yksilöllisiä tunnuksia, hintoja ja kuvauksia). Niissä on käytettävä samoja kirjaimia ja välilyöntejä kuin vastaavissa määrityksissä. Tunnukset on tärkeä sisällyttää syötteeseen, koska niitä käytetään uudelleenmarkkinointitagissa yhdistettäessä luettelon sisältämiä käyttäjiä heidän näkemiinsä tuotteisiin.
  • Jos haluat lisätä uuden sarakkeen lähetettyäsi syötteen Google Adsiin, sinun on luotava uusi syöte.
  • Jos tuotteet tai palvelut ovat saatavilla eri markkinoilla, luo oma syöte kullekin kielelle ja valuutalle.
  • Yritystiedot-osio tukee seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF-8, UTF-16 ja UTF-32 (paras vaihtoehto on UTF-8). Näiden muotojen välinen tietomuunnos on häviötön. Yritystiedot-osio ei tue seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 ja ISO-8859-1.
  • Syötteiden ja syötekohteiden määrälle on tilikohtaisia rajoituksia. Lue lisää Google Ads ‑tileihin liittyvistä rajoituksista.

Yritystyypin mukaisten syötemallien ja määritysten hakeminen

Erityyppisille yrityksille on tarjolla erilaisia syötteitä. Valitse sellainen syötetyyppi, joka vastaa omia tuotteitasi tai palveluitasi. Luomasi syötetyypin tulee vastata yritystyyppiä, jonka valitsit luodessasi Dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan. Käytä Oma-syötettä vain, jos muut yritystyypit eivät sovi tuotteisiisi tai palveluihisi.

Huomioitavaa

Attribuutti-sarakkeen otsikot on lisättävä sellaisenaan, jotta syötemallit luetaan varmasti oikein. Otsikot on lisättävä alkuperäisessä englanninkielisessä muodossaan myös muihin kuin englanninkielisiin syötteisiin, jotta järjestelmä tunnistaa ne.

Koulutus
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa

Program ID*
vastaa kohdeobjektin parametria id

Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. 1255
Location ID
vastaa tapahtumaparametrin location_id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi Program ID + Location ID tai pelkkä Location ID) on oltava ainutkertainen. Koivumäki
Program name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Sairaanhoito Sallittu
School name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivumäen sairaanhoito-oppilaitos Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/nursing
Thumbnail image URL PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/thumbnail.png Sallittu
Image URL Sama kuin edellä http://www.example.com/image.png Sallittu
Area of study Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Terveys Sallittu
Program description Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Hoitotyön sertifiointi Sallittu
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. hoitotyön sertifiointi; koivumäki
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. Avaimen on oltava aakkosnumeerinen (vain kirjaimia ja numeroita). {_program}=nursing;{_type}=certification
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/nursing
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Program IDs Merkkijonoluettelo suositelluista ohjelmatunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. 1275,1285,1255

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Lennot
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Destination ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. PAR
Origin ID
vastaa destination-tapahtumaparametria

Mikä tahansa kirjain- ja numerojono.

ID-yhdistelmän (esimerkiksi Destination ID + Origin ID) on oltava ainutkertainen.

LON
Flight description* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Varaa lippu Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/flights

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pariisi Sallittu
Origin name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lontoo Sallittu

Flight price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Flight sale price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Määritä Flight sale price -arvot pienemmiksi kuin Flight price -arvot. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Price-attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Price-attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alkaen $100.00
– $80 - 100
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Sale price -attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Sale price -attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alennuksessa $80.00
– $60 - 80
Sallittu
Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_dest}=PAR;{_type}=international
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/flights
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Destination IDs Merkkijono-muotoinen luettelo suositelluista kohteiden tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. PAR,LON
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus: package_id: Android Play Kaupassa määritetty sovellustunnus | scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli) | host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus: scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan | host: isäntä, joka avataan sovelluksessa | path: lisätietoja avattavasta sijainnista sovelluksen sisällä. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app store ID:n on oltava määritetty.

exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Suositeltava, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivun käyttökokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivun käyttökokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Tämä arvo on kokonaisluku. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app linkin on oltava määritetty. 12345678

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Hotellit ja vuokra-asunnot
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Property ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. 52639
Property name* Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä. Koivumäen hotelli Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/hotel

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivumäen hotelli keskustassa Sallittu

Description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lähellä ABC-lentokenttää Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Sale price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Määritä Alennushinta-arvot alemmiksi kuin Hinta-arvot. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Price-attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Price-attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alkaen $100.00
– $80 - 100
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Sale price -attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Sale price -attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alennuksessa $80.00
– $60 - 80
Sallittu
Star rating Numero 1–5 3 Sallittu
Category Teksti Hotellisviitti Sisältö
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Koivumäen hotellit; Koivumäki-hotellit
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_hotelid}=12345;{_type}=resort
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/hotel
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Property IDs Merkkijonoluettelo suositelluista verkko-omaisuuksien tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. 52639,52640,52641
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus: package_id: Android Play Kaupassa määritetty sovellustunnus | scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli) | host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus: scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan | host: isäntä, joka avataan sovelluksessa | path: lisätietoja avattavasta sijainnista sovelluksen sisällä. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app store ID:n on oltava määritetty.

exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Suositeltava, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivun käyttökokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivun käyttökokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Tämä arvo on kokonaisluku. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app linkin on oltava määritetty. 12345678

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Työpaikat
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Job ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. 1255
Location ID
vastaa tapahtumaparametrin location_id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi Job ID + Location ID tai pelkkä Location ID) on oltava ainutkertainen. MTV
Title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Ohjelmistosuunnittelija Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/jobs

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Taso II Sallittu

Description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Käytä teknisiä taitojasi Sallittu

Salary

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) $100,000 Sallittu
Category Teksti Tekninen
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Ohjelmistosuunnittelu; ohjelmistosuunnittelun työpaikat
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_job}=1234;{_type}=engineering
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/jobs
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Job IDs Merkkijonoluettelo suositelluista työtunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. 1275,1285,1256

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Paikalliset tarjoukset
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Deal ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. 1234
Deal name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) –50 % ostoksista Koivumäen ruokakaupassa Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/deals

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Ruokakaupat Sallittu

Description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pienennä ruokakuluja Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Sale price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Määritä Sale price -arvot pienemmiksi kuin Price-arvot. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Price-attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Price-attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alkaen $100.00
– $80 - 100
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos lisäät syötteeseen tämän attribuutin, sitä käytetään mainoksessasi Sale price ‑attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät tätä attribuuttia Sale price ‑attribuutin lisäksi. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alennuksessa $80.00
– $60 - 80
Sallittu
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Category Teksti Ruoka
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. alennuskupongit; ruokakaupan alennukset
Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_vendor}=LocalGrocer;{_type}=promotion
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/deals
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Deal IDs Merkkijonoluettelo suositelluista paikallisten tarjousten tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. 1234,1235,1236
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus: package_id: Android Play Kaupassa määritetty sovellustunnus | scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli) | host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus: scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan | host: isäntä, joka avataan sovelluksessa | path: lisätietoja avattavasta sijainnista sovelluksen sisällä. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app store ID:n on oltava määritetty.

exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Suositeltava, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivun käyttökokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivun käyttökokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Tämä arvo on kokonaisluku. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app linkin on oltava määritetty. 12345678

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Asunnot
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Listing ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. mtv_12345
Listing name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivukadun kiinteistö Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/realestate

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
City name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Jyväskylä Sallittu

Description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) 3 vuodetta, 2 kylpyhuonetta, 145 m² Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 6,000.00 USD Sallittu
Property type Teksti Talo
Listing type Teksti myytävänä
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. myytävänä; myynnissä olevat talot
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_ptype}=condo;{_type}=sale
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/realestate
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Listing IDs Merkkijono-muotoinen luettelo kiinteistöjen tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. mtv_12345,mtv_12350,mtv_12355

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Vähittäiskauppa Matkailu
Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
Destination ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. PAR
Origin ID
vastaa origin-tapahtumaparametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi Destination ID + Origin ID tai pelkkä Origin ID) on oltava ainutkertainen. LON
Title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Varaa junalippu Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/travel

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pariisi Sallittu
Origin name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lontoo Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 EUR Sallittu
Sale price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Määritä Alennushinta-arvot alemmiksi kuin Hinta-arvot. 80.00 EUR Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos lisäät syötteeseen tämän attribuutin, sitä käytetään mainoksessasi Price‑attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät tätä attribuuttia Price‑attribuutin lisäksi. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alkaen $100.00
– $80 - 100
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Sale price -attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Sale price -attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alennuksessa $80.00
– $60 - 80
Sallittu
Category Teksti Express
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Jyväskylän junat; Jyväskylän matkustajaliikenne
Destination address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_dest}= LON;{_type}=international
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/travel
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Destination IDs Merkkijono-muotoinen luettelo suositelluista kohteiden tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa. PAR,LON
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus: package_id: Android Play Kaupassa määritetty sovellustunnus | scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli) | host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus: scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan | host: isäntä, joka avataan sovelluksessa | path: lisätietoja avattavasta sijainnista sovelluksen sisällä. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app store ID:n on oltava määritetty.

exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Suositeltava, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivun käyttökokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivun käyttökokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Tämä arvo on kokonaisluku. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app linkin on oltava määritetty. 12345678

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Oma

Käytä omaa syötettä vain, jos muut liiketoimintatyypit eivät sovi tuotteisiisi tai palveluihisi.

Attribuutti Määritys Esimerkkiarvot Voidaan näyttää mainoksessa
ID*
vastaa kohdeobjektin id-parametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava uudelleenmarkkinointitagin arvoja. Sedan
ID2
vastaa location_id-tapahtumaparametria
Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi ID + ID2 tai pelkkä ID) on oltava ainutkertainen. Punainen
Item title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Keskikokoinen sedan Sallittu
Final URL
Päivitetyt URL-osoitteet
Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/cars

kuvamainoksen URL-osoite

(erittäin suositeltavaa)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG:tä tai GIF:tä käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Item subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivumäen myymälässä Sallittu

Item description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Myydyin keskikokoinen auto Sallittu
Item Category Teksti Sedanit

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 20,000.00 USD Sallittu
Sale Price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Määritä Alennushinta-arvot alemmiksi kuin Hinta-arvot. 15,000.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos lisäät syötteeseen tämän attribuutin, sitä käytetään mainoksessasi Price‑attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät tätä attribuuttia Price‑attribuutin lisäksi. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alkaen $20,000.00
– $20K
– $15,000 - 20,000
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos tämä attribuutti sisältyy syötteeseesi, sitä käytetään mainoksessasi Sale price -attribuutin sijaan. Saat parempia tuloksia käyttämällä tätä attribuuttia yhdessä Sale price -attribuutin kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein. – alennuksessa $15,000.00
– $15K
– $12,000 - 15,000
Sallittu
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Porrasperäiset; 4-oviset sedanit
Item address Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
– Mountain View, CA, USA
– Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
– 41.40338, 2.17403

Tracking template
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google

tai

http://redirect.com?url={lpurl}

Custom parameter
Päivitetyt URL-osoitteet
Voit käyttää enintään kolmea avain-arvo-paria, jotka täytetään klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain-arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_model}=CarModel;{_type}=sedan
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https://. http://example.com/cars
Final mobile URL

Tämä viittaa tuotteesi mobiilikäyttöön optimoituun laskeutumissivuun, jos mobiili- ja tietokoneliikennettä varten on luotu erilliset URL-osoitteet.

Jos käytät tällä hetkellä URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei parametrin käyttö aiheuta ongelmia URL-osoitteissasi, jos päätät käyttää final_mobile_url-attribuuttia yhdessä tämän ValueTrack-parametrin "ifmobile" kanssa.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar IDs Merkkijonoluettelo suositelluista tunnuksista, jotka voidaan näyttää yhdessä tämän kohteen kanssa.

Sedan,Punainen

Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus: package_id: Android Play Kaupassa määritetty sovellustunnus | scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli) | host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin.

http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus: scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan | host: isäntä, joka avataan sovelluksessa | path: lisätietoja avattavasta sijainnista sovelluksen sisällä. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app store ID:n on oltava määritetty.

exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Suositeltava, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivun käyttökokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivun käyttökokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Tämä arvo on kokonaisluku. Jos tämä attribuutti on määritetty, myös iOS app linkin on oltava määritetty. 12345678

*Pakollinen
**Pakollinen, jos Final URL ei ole käytössä.

Uuden syötteen luominen ja lataaminen

Aloita luomalla syöte offline-tilassa .csv-, .tsv-, .xls- tai xlsx-tiedostona. Lähetä tiedosto tilisi Bisnesdata-osioon. Jos olet vähittäiskauppias, lataa tuotesyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta.

1. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta .
  2. Valitse Asetukset-osiosta Bisnesdata.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Datasyötteet.
  4. Klikkaa pluspainiketta , valitse Responsiivinen mainossyöte ja valitse sitten yritystyyppisi.
  5. Jos haluat käyttää mallisyötettä, valitse Näytä mallit ja lataa CSV-mallitiedosto.
  6. Klikkaa Valitse tiedosto ja liitä syötetiedostosi.
  7. Valitse Käytä.
  8. Kun olet ladannut syötteen, tarkista se mahdollisten virheiden varalta. Kuva- ja osoitevirheet saattavat näkyä vasta 3–4 tunnin kuluttua.

Voit noutaa, lisätä, päivittää ja poistaa syötteen kohteita myös Google Ads ‑sovellusliittymässä.

Tärkeää

Älä käytä syötteessäsi isoja kirjaimia, sillä pelkästään isoilla kirjaimilla kirjoitetut mainokset hylätään. Esimerkiksi teksti "Uusi Kello" on sallittu. Sen sijaan teksti "UUSI KELLO" ei ole sallittu.

Syötteen, tagin ja kampanjan avulla ei saa käyttää eikä kerätä henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja sivuston tai sovelluksen käyttäjistä. Tutustu aihepiiriin ja sijaintiin perustuvaa mainontaa koskevaan käytäntöön.

Syötteen uudet ja päivitetyt kohteet käyvät läpi hyväksyntäprosessin. Prosessin aikana varmistetaan, että kohteet sopivat käyttäjille mainostuskäytäntöjemme mukaan. Syötekohteita ei tarkisteta, ennen kuin kampanjasi ja mainoksesi on otettu käyttöön, eikä syötekohteita käytetä mainoksissasi, ennen kuin kohteet on hyväksytty. Useimmat syötekohteet tarkistetaan kolmen arkipäivän kuluessa.

Syötteen ongelmien ratkaiseminen

Jos syötteen nimike ei ole käytettävissä tai ei vastaa yritystyyppiä, sitä ei käytetä mainoksissa. Saat virheilmoituksen heti lähetettyäsi syötteen tai 3–4 tunnin kuluttua, kun syöte on käsitelty.

Aloita syötteen nimikkeen korjaaminen tarkistamalla yritystyyppisi tiedot (edellä). Voit muokata syötteen kohteita suoraan tilisi Yritysdata-osiossa. Vaihtoehtoisesti voit tehdä muutokset offline-tilassa ja lähettää syötteesi sen jälkeen Yritysdata-osioon.

Syötteen kohteet, joiden tila on "Odottaa tarkistusta"

Jos syötteen kohteen tila on syötteen lataamisen jälkeen "Odottaa tarkistusta", tämä voi johtua seuraavista syistä:

1. Kampanja ei ole aktiivinen: Toimi Dynaamisessa uudelleenmarkkinointikampanjassa seuraavasti, jotta datasyötteen käytäntöjenmukaisuuden tarkistus voidaan aloittaa:
    • Varmista, että tilisi on aktiivinen ja laskutustiedot ovat ajan tasalla.
    • Luo vähintään yksi aktiivinen mainosryhmä.
    • Varmista, että Responsiiviset mainokset on otettu käyttöön.
    • Linkitä kampanjaan aktiivinen syöte.
  2. Syöte on uusi: Käytäntöjenmukaisuuden tarkastus voi kestää neljä arkipäivää (tai kauemmin sivuston liikenteestä riippuen).
  3. Syötekohteet eivät saa riittävästi tagiosumia: Varmista, että tagi on otettu käyttöön oikein. Lue lisää uudelleenmarkkinointitagien vahvistamisesta ja ilmoituksista. Muistettavaa:
    • Tuotteet, joiden sivuilla uudelleenmarkkinointitagi havaitsee paljon liikennettä, tarkistetaan ensin. Jos jonkin tuotteen sivulla ei ole paljon liikennettä, tuotteen tarkistamiseen voi kulua kauemmin.
    • Tuotteita, joiden sivuilla ei ole koskaan käyty, ei tarkisteta.
Syötteen lataamisen jälkeen ilmenevät virheet
Virheilmoitus Ongelma Ongelman korjaaminen
Puuttuvat pakolliset attribuutit Syötteestä puuttuu pakollisia attribuutteja (sarakkeita). Lisää kaikki vaaditut attribuutit (sarakkeet).
Virheelliset attribuutit Syöte sisältää tarpeettomia attribuutteja (sarakkeita), jotka eivät vastaa tietoja. Poista tarpeettomat attribuutit (sarakkeet).
Virheellinen hintamuoto Hinta ei sisällä ISO 4217 -standardin mukaista aakkosellista valuuttakoodia. Lisää hintaan ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi.
Virheellinen URL-osoite URL-osoite ei ala etuliitteellä http:// tai https://. Lisää http:// tai https:// URL-osoitteen alkuun.
Virheelliset asiayhteyteen liittyvät avainsanat Asiayhteyteen liittyviä avainsanoja ei ole eroteltu puolipisteillä. Erottele asiayhteyteen liittyvät avainsanat puolipisteillä.
Syötteen käsittelyn jälkeen ilmenevät virheet
Virheilmoitus Ongelma Ongelman korjaaminen
Kuva ei ole käytettävissä Emme voi käyttää kuvaa. Kuvan käyttö voi esimerkiksi olla estetty palvelimessa tai aikaraja saattaa ylittyä. Sijoita kuva paikkaan, jossa se on käytettävissä.
Virheellinen kuvamuoto Kuvaa ei ole tallennettu vakiotiedostotyyppinä tai vakiotiedostomuodossa. Muunna kuva .PNG-, .JPG-, .JPEG- tai .GIF-muotoon ja tallenna sen yhteydessä RGB-värikoodi ja ICC-profiili.
Virheellinen kuvakoko Kuva on liian suuri. Pienennä kuvaa:

– Suositeltu kuvakoko: 300 pikseliä x 300 pikseliä
– Suositeltu resoluutio: 72 dpi
– Tiedoston enimmäiskoko: 11,4 Mt
– Pikseleiden enimmäismäärä: kuusi miljoonaa
Virheellinen osoitteen muoto Osoitetta ei ole muotoiltu oikein. Käytä jotakin seuraavista muodoista:

– kaupunki, osavaltion koodi, maa
– täydellinen osoite postinumeroineen
– leveysaste ja pituuspiiri DDD-muodossa.

Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden tiedot.
Kuvaa ei ladattu SSL-virheen vuoksi. Verkkosivustosi SSL-varmenteen ongelmat estävät järjestelmää lataamasta kuvaa. Tarkista SSL-varmenne käyttämällä jotakin verkkotyökalua tai siirry käyttämään URL-osoitteita, jotka eivät käytä verkkosivustosi SSL-varmennetta.