Om YouTube-annoncer

På YouTube kan folk finde videoer på forskellige måder, f.eks. ved at søge på YouTube-søgesiden, klikke på foreslåede videoer på afspilningssiden eller vælge en video i feedet på startsiden. Du kan bruge YouTube til at annoncere mere effektivt over for de personer, der søger efter dit produkt eller brand.

Fordele ved YouTube-annoncer

• Nå ud til din målgruppe: Annoncer, der afspilles eller kører ud for YouTube-videoer, kan hjælpe dig med at få kontakt til potentielle kunder på en unik og effektiv vis, så brugerne altid har din virksomhed i baghovedet. Du kan være personlig, dele din ekspertise med andre eller vende kameraet mod dig selv og forklare, hvordan dit produkt eller din tjeneste kan være til gavn for målgruppen.
  • Nå ud til den helt rigtige målgruppe: Nå ud til dine kunder på YouTube ved hjælp af emner, søgeord eller demografiske oplysninger, f.eks. "kvinder under 35 år".
  • Opret kun en kampagne på få minutter: Opret din Google Ads-konto, opret en kampagne, og nå ud til din målgruppe.
  • Mål din succes: Find ud af, om du når ud til den rette målgruppe. Gå til din Google Ads-konto for at se oplysninger om afspilninger, omkostninger og budget. Gå til fanen "Analytics" på din YouTube-konto for at få flere oplysninger om dine seere. Du kan blandt andet se, hvilke videoer dine kunder ser, og hvor lang tid de bruger på det.

Landetilgængelighed

Du kan kun målrette annoncer mod de lande, hvor YouTube tillader annoncer. Det kan variere fra land til land. Se listen over de lande, hvor YouTube tillader annoncer.

YouTube og målgruppeengagement

YouTubes enestående kombination af adgang til videoer og det fællesskab, som muligheden for at dele dem med andre giver, skaber en uovertruffen mulighed for målgruppeengagement. Ved hjælp af lyd og levende billeder kan du fremkalde en følelsesmæssig respons på indhold på en måde, som ikke er mulig med andre slags medier.

Du kan gøre det lettere for brugerne at finde dine annoncer og udvise engagement i form af interaktion med dem (delinger, kommentarer og likes) ved at promovere annoncerne via YouTube-annoncering og hoste dem på en YouTube-organiseret profilside.

Som videoudvikler kan man lære enormt meget om seerne ved hjælp af et avanceret sæt måleværktøjer, heriblandt YouTube Analytics. Demografiske oplysninger om målgruppen, engagementsniveau og effektivitet i forhold til lignende videoer er blot nogle af de data, der er adgang til. Som videoudvikler kan man bruge disse data til at få en større og mere engageret seerskare inden for en bestemt målgruppe.

Retningslinjer for annoncekvalitet

Alle annoncer og alt annoncemateriale skal overholde Googles annonceringspolitikker. Når du udarbejder dit annoncemateriale, skal du sørge for at følge vores retningslinjer, så der er størst mulig chance for, at dine annoncer når ud til kunderne og giver resultater for din virksomhed.

Annonceformater på YouTube

Afhængigt af dit mål kan du bruge forskellige annonceformater, der er udviklet til YouTube. Disse annonceformater er:

• Instream-annoncer, der kan springes over
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over
  • Bumperannoncer
  • Video-Discovery-annoncer
  • Mastheads
  • Responsive displayannoncer

Sådan når du ud til potentielle kunder

Der er mange måder at nå ud til folk på i det helt rette øjeblik ved hjælp af YouTube-annoncer. Der er en lang række målretningsmetoder tilgængelige for dig, såsom demografiske grupper, interesser, placeringer og remarketinglister, så du kan nå ud til specifikke målgrupper eller nichemålgrupper baseret på, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.