Enllaç profund

És un tipus d'URL de destinació per a anuncis que dirigeix els usuaris a una pàgina específica d'una aplicació.

• En el cas dels anuncis al web, podeu utilitzar un URL de destinació simple, com ara www.example.com, per enviar els usuaris a la pàgina de destinació del lloc web. Per enviar els usuaris directament a la pàgina d'un producte del lloc web, podeu utilitzar un URL diferent amb una mica més d'informació: www.example.com/product_1234. En el cas de les aplicacions mòbils, aquests URL s'anomenen enllaços profunds.
  • En el cas dels URL de destinació inclosos als anuncis d'interacció amb l'aplicació, podeu utilitzar un enllaç que només obri l'aplicació o un enllaç profund que dirigeixi els usuaris directament a una pantalla específica de l'aplicació. Aquests enllaços són compatibles amb els paràmetres de seguiment.
  • Els enllaços profunds no es configuren automàticament en crear l'aplicació i funcionen de manera diferent amb iOS i Android. En el cas de les campanyes d'interacció amb una aplicació de la Xarxa de Cerca, generem un URI d'aplicació amb l'ús de l'enllaç profund perquè els anuncis siguin compatibles amb la Cerca de Google.

Com es mostren els enllaços profunds

Normalment, els enllaços profunds tenen dues parts; d'una banda, l'esquema i, de l'altra, l'allotjament i el camí. Els URI d'aplicació, que són enllaços profunds reformatats, inclouen una tercera part: l'identificador de paquet d'aplicació. El vostre URL també pot incloure un paràmetre de seguiment.

• L'identificador de paquet d'aplicació és l'identificador únic de l'aplicació. Molts desenvolupadors creen l'identificador de paquet invertint el nom del domini d'Internet de l'aplicació. Per exemple, les aplicacions que publica Google comencen per "com.google".
  • L'esquema és una part de l'enllaç que identifica quina aplicació s'ha d'obrir. En el cas de la vostra aplicació, podeu utilitzar "http" o un esquema personalitzat que comenci pel nom de l'aplicació o del lloc web.
  • L'allotjament i el camí especifiquen la ubicació única de l'aplicació, en què hi ha el contingut. Per a la vostra aplicació, heu de designar el lloc al qual aniran els usuaris en fer clic a l'anunci o bé què ha de passar quan s'obre l'aplicació.
  Enllaç profund URI de l'aplicació
Definició Els enllaços profunds especifiquen una ubicació de l'aplicació en què hi ha el contingut que voleu mostrar. L'URI de l'aplicació és un format de l'enllaç profund que ajuda a integrar l'aplicació en la Cerca de Google. Veureu aquest format en editar els anuncis.
Format {scheme}://{host_path} android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}
Exemple exampleapp://productid_1234 android-app://com.example.android/exampleapp/productid_1234

Més informació sobre com funcionen els anuncis d'interacció amb l'aplicació
Més informació al nostre lloc web per a desenvolupadors sobre com es configuren enllaços profunds

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda