Acció de conversió: definició

Acció específica del client que heu definit com a valuosa per a la vostra empresa, com ara una compra en línia o una trucada telefònica. Les accions de conversió permeten saber de quina manera els anuncis generen aquestes accions valuoses.

• Les accions de conversió estan disponibles per a diverses fonts de conversió, com ara accions al lloc web, trucades, baixades d'aplicacions i accions a l'aplicació (per exemple, compres integrades a l'aplicació).
  • Si voleu fer el seguiment de més tipus d'accions de conversió, com ara el registre a un butlletí de notícies i l'enviament del formulari d'un client potencial al lloc web, podeu crear diverses accions de conversió.
  • Els casos d'accions de conversió figuren als informes com a conversions.

Sobre el seguiment de conversions
Configurar el seguiment de conversions

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now