Om reservation: Reserverede medieplaceringer på YouTube

Som annoncør eller repræsentant for et reklamebureau kan du købe specifikke placeringer på reservationsbasis, hvis du vil foretage betaling på grundlag af antal eksponeringer (også kaldet pris pr. tusinde eksponeringer eller CPM). Reservationskampagner giver dig også mulighed for at købe eksponeringer til en fast pris.

Annoncering på basis af reservationer egner sig bedst til at fremme brandbevidstheden, til at tilbyde et nyt produkt eller en ny tjeneste eller til at promovere et produkt eller en tjeneste under et nyt brand.

Om reservationskampagner

Nu er det muligt at købe YouTube-reservationsannoncer direkte i Google Ads-reservation eller via Display & Video 360-kvikreservering. Kontakt din Google-repræsentant for at få flere oplysninger og adgang.

Din Google-repræsentant kan hjælpe dig med at få adgang til CPM-mastheadkampagner i Google Ads. Kontakt din Google-repræsentant, hvis du vil oprette en CPM-masthead-kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen YouTube CPM-masthead.

Andre reservationsprodukter skal stadig købes via din Google-repræsentant.

Fordele ved at annoncere på basis af reservationer

• Større kontrol: Du kan købe eksponeringer til en fast pris.
  • Stor synlighed: Der er garanti for, at din annonce bliver placeret øverst i YouTube-startfeedet gennem YouTube-mastheadet.
  • Premier-beholdning: Du kan få adgang til YouTube Select og målrette mod premierevideoer på YouTube. Få flere oplysninger om YouTube Select.
  • Brandbevidsthed: Du kan nå ud til en stor målgruppe.

Køb af reservationsannoncering

Annoncører og repræsentanter for bureauer kan købe reservationsannoncering til en fast pris pr. tusinde eksponeringer. Du kan samarbejde med Google-annonceringsteamet eller oprette din kampagne i Kvikreservering i Google Ads eller Display & Video 360 for at få et prisestimat og et kampagneeksponeringsmål.

Følgende annonceformater kan købes:

• Instream-annonce, der ikke kan springes over: En annonce i dette format kan ikke springes over, og den afspilles før, under eller efter en video. Formatet er ideelt, hvis du vil formidle et simpelt og effektivt budskab samt opnå stor synlighed. Det gennemtvinger eksponeringer, og der registreres ikke afspilninger af videoen. Videoannoncer, der ikke kan springes over, kan have en maks. varighed på 15 eller 30 sekunder. Videoannoncer, der ikke kan springes over, har en maksimal varighed på 60 sekunder for Display & Video 360-Kvikreservering. Få flere oplysninger om Display & Video 360-tilbud vedrørende Kvikreservering for YouTube.
  • Instream-annonce, der kan springes over: Denne annonce vises, når en bruger starter en video (før afspilning) eller under afspilningen af indhold i langt format og kan springes over efter 5 sekunder. Selvom der ikke er nogen begrænsning for længden af instream-annoncer, der kan springes over, er videoer, der varer under 3 minutter, typisk mest effektive. Dette format øger antallet af visninger af YouTube-videoannoncen.
  • Shorts-annoncer: Annoncer i Shorts er 6-60 sekunders video- eller billedannoncer, der kan springes over, og som vises mellem Shorts-videoer i YouTube Shorts-feedet. Shorts-annoncer, der er en del af reservationen, er tilgængelige med YouTube Select Shorts. Kontakt din Google Ads-repræsentant for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger reservation til at vise YouTube Shorts-annoncer.
  • Bumperannoncer: En annonce i dette format er en videoannonce, som ikke kan springes over, og som afspilles i 6 sekunder. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Video – rækkevidde" med bumperannoncer.
  • Masthead: Dette er en videoannonce, der vises øverst på YouTube-startsiden. YouTube-startfeedet er en meget vigtig destination for seerne, og med en masthead kan du få dit budskab vist på en iøjnefaldende placering på startsiden. Hvis du vælger at købe en masthead, er du sikret målrettet rækkevidde for hele din kampagne med styringselementer for budget og frekvens. Mastheads er tilgængelige på YouTube både på computere og i mobilapps samt i YouTube-appen til tv. Få flere oplysninger om YouTube-masthead og om, hvordan du opretter en YouTube CPM-masthead-kampagne.

Målretning af annoncer

Der er følgende muligheder for målretning mod indhold og målgrupper ved brug af købte reservationsannoncer:

• YouTube Select: YouTube Select-samlinger er reservationsprodukter, som kvalificerede kunder kan bruge til at målrette mod de mest populære kanaler på YouTube (de øverste 5 %) med de mest passionerede målgrupper på et bestemt marked. Samlinger omfatter kun kanaler. Der kan kun målrettes mod disse samlinger, når du opretter en reservationskampagne til Premier-rækkevidde. Få flere oplysninger om YouTube Select.
  • Emner: Annoncører kan vælge blandt YouTube-videoemner. Du kan f.eks. køre reserverede instream-annoncer i indhold, der er rettet mod familier. Målretning efter emne understøttes ikke i mastheads.
  • Interesser: Annoncører kan målrette mod seere, der er interesserede i bestemte ting, f.eks. sport og fritidsinteresser. Interesserne udledes af seernes browsingadfærd og det indhold, de har set.
  • Interessebaserede målgrupper: Du kan nå ud til de personer, der har vist interesse for bestemte emner, og som er tilbøjelige til at se relateret indhold igen i fremtiden. Denne type målretning giver også mulighed for at komme i kontakt med de målgrupper, der minder om dem, der målrettes mod med offlinekampagner. Dette omfatter også tilpassede interessebaserede målgrupper, som du kan oprette direkte på din Google Ads-konto.
  • Demografiske oplysninger: Du kan nå ud til personer, som sandsynligvis tilhører de demografiske grupper, du har valgt. Du kan f.eks. nå ud til kunder ud fra forskellige livsoplysninger eller ud fra deres seneste købshensigt.