Toegankelijkheid voor de mobiele Google Ads-app

De mobiele Google Ads-app werkt met schermlezers op zowel Android- als iOS-platforms.

Zorg ervoor dat de schermlezer is ingeschakeld zodat u deze kunt gebruiken met de mobiele Google Ads-app. U kunt de standaard navigatiegebaren van uw schermlezer gebruiken, evenals de mogelijkheid om het scherm via aanraking te verkennen.

Android: de schermlezer inschakelen

1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Toegankelijkheid' > 'Selecteer om uitgesproken te worden' of 'TalkBack'.
  3. Schakel de gewenste schermlezerfunctionaliteit in.

iOS: de schermlezer inschakelen

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid > Gesproken content.
  3. Schakel Spreek scherm uit in.

Gerelateerde links

Alle mobiele Help-artikelen weergeven