Om Google Ads-appen

Med Google Ads-appen får du en förbättrad Google Ads-upplevelse och kan hålla koll på dina kampanjer när du är på språng. Utöver att bevaka dina kampanjer i realtid kan du läsa rekommendationer som kan få stor positiv effekt på ditt resultat samt snabbt och enkelt vidta åtgärder.

Ladda ned Google Ads-appen för Android eller iOS i dag.

Använd dessa rekommenderade metoder för att få ut så mycket som möjligt av ditt konto med Google Ads-appen.