Om Google Ads-appen

Med Google Ads-appen kan du enkelt få information om ditt kampanjresultat, göra kontoändringar och bevaka faktureringsaktiviteten i ditt konto från din smartphone. Mobilappen är tillgänglig för mobila enheter.

Hämta iOS-appen i App Store

Navigering

Startskärmen visar resultatinformation på kontonivå. Rulla ned för att se kampanjer, annonsgrupper, sökord och annonser. Tryck på navigeringsmenyn Navigationsmenyn högst upp på sidan för att hitta din fakturerings- och betalningsinformation, se inställningar och få hjälp.

Från Kampanjer, Annonsgrupper, Annonser, Sökord och Möjligheter kan du öppna navigeringsmenyn genom att svepa åt höger från skärmens vänstra sida.

Relaterade länkar

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter