Over de mobiele Google Ads-app

Met de mobiele Google Ads-app heeft u toegang tot Google Ads waar en wanneer u maar wilt. Zo kunt u onderweg uw campagnes in realtime bijhouden, aanbevelingen met grote impact bekijken om de prestaties te verbeteren, en snel en makkelijk actie ondernemen. Meer informatie over de mobiele Google Ads-app

Download vandaag nog de mobiele Google Ads-app voor Android of iOS. Nadat u de app heeft gedownload, moet u ervoor zorgen dat deze up-to-date blijft, zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste functies.

Tip: Volg deze praktische tips om meer uit uw account te halen met de mobiele Google Ads-app.