Om Google Ads-mobilappen

Google Ads-mobilappen forbedrer din Google Ads-oplevelse, og du kan hele tiden holde øje med dine kampagner, også selvom du er på farten. Udover at overvåge dine kampagner i realtid kan du gennemgå dine anbefalinger, så du hurtigt og nemt kan gøre det, der skal til for at opnå bedre resultater.

Download Google Ads-mobilappen til Android eller iOS i dag.

Brug disse optimale løsninger for at få mest muligt ud af din konto via Google Ads-mobilappen.