Om mobilappen Google Ads

Kom godt fra start med Google Ads-mobilappen, der gør det nemt for dig at overskue din kampagnes resultater, ændre dine kontoindstillinger og holde øje med din faktureringsaktivitet - altsammen direkte fra smartphonen. Mobilappen er tilgængelig på alle mobilenheder.

Hent iOS-appen i App Store

Oversigt

Startskærmen viser din profils overordnede resultater. Rul ned for at se kampagner, annoncegrupper, søgeord eller annoncer. Klik på overbliksmenuen øverst på siden for at se dine faktureringer, betalinger, profilindstillinger eller få hjælp.

Fra Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer, Søgeord eller Muligheder kommer du tilbage til oversigtsmenuen ved at skubbe til højre helt ude i venstre side af skærmen.

Relaterede links

Se alle artikler om mobilbrug i Hjælp til Google Ads