Justera sökordsbud (Google Ads-appen)

Sökordsbudet är det belopp du är villig att betala när någon klickar på din annons. Detta är sökordets högsta kostnad per klick (CPC).

Justera budet för ett sökord

1. Öppna skärmen Kontoöversikt, tryck på Mer och välj Sökord på menyn.
  2. Tryck på sökordet vars bud du vill ändra.
  3. Tryck på pennikonen Redigera
  4. Ange ditt nya bud.
  5. Tryck på Spara.

Sortera sökord för att hitta dem snabbare

1. Leta reda på kolumnrubrikerna på skärmen Sökord.
  2. Tryck på någon av kolumnrubrikerna för att sortera sökorden.

Ändra kolumner

• Om du vill ändra vilka kolumner som visas trycker du på kolumnikonen Columns och sedan på reglaget Switch (enabled or on). Välj därefter kolumnerna du vill visa och tryck slutligen på Spara
  • Ändra ordningen på kolumnerna genom att trycka på kolumnikonen Columns och sedan trycka ned och dra i handtaget  vid ett kolumnnamn. Placera kolumnen där du vill ha den och tryck på Spara.

Se även

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter