Avainsanan hintatarjousten muokkaaminen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Avainsanan hintatarjous kertoo, kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä, että joku klikkaa mainostasi. Tätä kutsutaan avainsanan korkeimmaksi klikkauskohtaiseksi hintatarjoukseksi (korkein CPC).

Avainsanan hintatarjouksen muokkaaminen

1. Napauta Tilin yleiskatsaus ‑näkymästä Lisää ja valitse valikosta Avainsanat.
  2. Napauta avainsanaa, jonka hintatarjousta haluat muuttaa.
  3. Napauta kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Lisää uusi hintatarjous.
  5. Napauta Tallenna.

Avainsanojen löytämisen nopeuttaminen lajittelemalla

1. Etsi sarakeotsikot Avainsanat-näytöltä.
  2. Lajittele avainsanat napauttamalla haluamaasi sarakeotsikkoa.

Sarakkeiden muokkaaminen

• Jos haluat vaihtaa näkyviä sarakkeita, napauta sarakekuvaketta Columns ja valitse haluamasi sarakkeet napauttamalla valitsinta Switch (enabled or on). Napauta sitten Tallenna
  • Jos haluat muuttaa sarakkeiden järjestystä, napauta sarakekuvaketta Columns ja muuta haluamasi sarakkeen paikkaa napauttamalla ja vetämällä sarakkeen nimen vieressä olevaa kahvaa . Napauta sitten Tallenna.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kaikki mobiilisovelluksen ohjeartikkelit