Juster søgeordsbud

Dit søgeordsbud angiver, hvor meget du er villig til at betale, når der er nogen, der klikker på din annonce. Det er dit søgeords maksimumbudpris pr. klik (maks. CPC).

Juster buddet for et søgeord

1. Rul ned, og tryk på Søgeord på skærmen Kontooversigt.
  2. Vælg det søgeord, du vil ændre dit bud for.
  3. Tryk på blyantikonet .
  4. Angiv dit nye bud.
  5. Tryk på Gem.

Sortér søgeord for at finde dem hurtigere

1. Find kolonneoverskrifterne på skærmbilledet Søgeord.
  2. Tryk på en af kolonneoverskrifterne for at sortere dine søgeord.

Rediger kolonner

• Hvis du vil ændre, hvilke kolonner der vises, skal du trykke på kolonneikonet Columns, vælge en kolonnekategori, trykke på kontakten Switch (enabled or on) for at vælge de kolonner, du vil vise, og derefter trykke på Gem. Tryk på minustegnet Remove column for at vælge de kolonner, du vil fjerne, og tryk derefter på fluebenet Checkbox.
  • Hvis du vil ændre rækkefølgen af kolonnerne, skal du trykke på kolonneikonet Columns og trykke på og trække håndtaget Navigationsmenu ud for et kolonnenavn for at flytte kolonnen til en ny placering. Tryk derefter på Gem.

Se også

Se alle artikler om mobilappen i Hjælp til Google Ads