Använda rekommendationer

Rekommendationer är ett helt avsnitt i ditt AdWords-konto där du får hjälp med att förbättra dina kampanjer. Där hittar du nya och relevanta funktioner, tips på hur du får ut mer av din budget genom att förbättra dina bud, sökord och annonser samt förslag på hur du kan göra dina kampanjer mer lönsamma och effektiva.

En översikt över rekommendationer finns i Om rekommendationer. Läs mer om tillgängliga rekommendationer och hur du använder dem i Förbättra ditt konto med Rekommendationer