Anvend anbefalinger

Anbefalinger er en hel sektion på din AdWords-konto, du kan bruge som hjælp, når du skal optimere dine kampagner. Anbefalinger kan introducere dig for nye, relevante funktioner, medvirke til at øge den samlede effektivitet for dine kampagner og hjælpe dig med at få mere ud af dit budget ved at optimere dine bud, søgeord og annoncer.

Læs Om anbefalinger for at få en oversigt over, hvad der kendetegner anbefalinger. Hvis du vil begynde at bruge anbefalinger og have flere oplysninger om tilgængelige anbefalinger, kan du læse artiklen Optimer din konto ved hjælp af anbefalinger