Justera din kampanjbudget

Google Ads använder dagliga budgetar, så om du använder en månadsbudget kan du dividera den med 30,4 (det genomsnittliga antalet dagar i en månad). Google Ads försöker visa dina annonser tills din dagliga budget är slut och du betalar endast när någon klickar på din annons.

Justera din kampanjbudget

1. Navigera till Kampanjer från startskärmen eller navigeringsmenyn Navigationsmenyn.
  2. Tryck på den kampanj du vill ändra budget för.
  3. Tryck på kampanjens namn.
  4. Tryck på nuvarande budget.
  5. Ange ett nytt belopp.
  6. Tryck på bocken Checkbox.

Se även

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter