Logga in på ditt Google Ads-konto

När du öppnar appen blir du ombedd att logga in med det Google-konto du använder för Google Ads, eller så loggas du in automatiskt med det Google-konto du använder på enheten. Om du inte har ett Google Ads-konto kan du skapa ett nytt via webbläsaren på datorn och sedan skapa din första kampanj och annons.

Du måste logga in på ditt Google Ads-konto på mobilen för att komma åt Google Ads-appen.

Växla mellan konton i Google Ads-appen

1. Tryck på navigeringsmenyn Navigationsmenyn.
  2. Tryck på pilen Expand för att visa din adress.
  3. Klicka på önskat konto.

Förvaltarkonton

Om du använder ett förvaltarkonto kan du se kontona du hanterar i Google Ads-appen.

1. Tryck på navigeringsmenyn Navigationsmenyn.
  2. Tryck på Konton för att se en lista över dina hanterade konton.

Få hjälp med att logga in på Google

Kan du inte logga in? Använd felsökningsverktyget för att komma tillbaka på rätt spår.

Se även

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter