Åpne Google Ads-kontoen din i Google Ads-mobilappen

Første gangs pålogging og kontovalg

Når du åpner appen, blir du bedt om å logge på med Google-kontoen du bruker med Google Ads, eller så blir du automatisk logget på med Google-kontoen du bruker på den aktuelle enheten. Trykk så på kontoen du vil åpne. Hvis du ikke har noen Google Ads-konto, må du bruke nettleseren på en datamaskin for å opprette en konto og konfigurere den første kampanjen din.

Navigering i kontoer, kampanjer og annonsegrupper

Følg fremgangsmåten nedenfor for å navigere til en managerkonto, personlig konto, kampanje eller annonsegruppe, også ved navigering til managerkontonivå.

1. Trykk på det nåværende omfanget i overskriften til appen for å gå til omfangsvelgeren. Dette omfanget har du tilgang til på de fleste sidene i appen, blant annet på Oversikt-siden.
  2. Bruk tilbakepilen i omfangsvelgeren til å navigere til et høyere nivå, og bruk pil høyre for å gå ned et nivå. Du kan for eksempel trykke på pil høyre ved siden av en konto for å se kampanjene i kontoen. Trykk på søkeikonet for å finne en konto, kampanje eller annonsegruppe innenfor omfanget du viser.
  3. Trykk på kontoen, kampanjen eller annonsegruppen du vil se.

Få hjelp med å logge på Google

Får du ikke logget på? Bruk dette feilsøkingsprogrammet for å løse problemet.

Linker til beslektet innhold

Se alle hjelpeartiklene for mobil