Google Ads ‑tilin katsominen (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Ensimmäinen kirjautuminen ja tilin valitseminen

Kun avaat sovelluksen, sinua pyydetään kirjautumaan sisään Google-tilillä, jolla käytät Google Adsia. Sinut saatetaan myös kirjata automaattisesti sisään Google-tilillä, jota käytät laitteellasi. Napauta seuraavaksi tiliä, jota haluat katsoa. Jos sinulla ei ole Google Ads ‑tiliä, siirry selaimeen, jotta voit luoda tilin ja ensimmäinen kampanjasi.

Siirtyminen tilille, kampanjaan ja mainosryhmään

Siirry hallinnoijan tilille, henkilötilille, kampanjaan tai mainosryhmään alla olevia ohjeita seuraamalla. Ohjeet koskevat myös hallinnoijan tilin tasolle siirtymistä.

1. Avaa laajuuden valinnan navigointi napauttamalla nykyistä laajuutta sovelluksen yläreunasta. Tämä laajuuden valinnan navigointi on käytettävissä useimmilla sovelluksen sivuilla, esimerkiksi etusivulla.
  2. Siirry laajuuden valinnan navigoinnista korkeammalle laajuuden tasolle napauttamalla Takaisin-nuolta ja matalammalle tasolle napauttamalla oikealle osoittavaa nuolta. Voit esimerkiksi napauttaa tilin vieressä oikealle osoittavaa nuolta katsoaksesi tiliin sisältyvät kampanjat.Napauta hakukuvaketta, jos haluat löytää näkymästäsi tietyn tilin, kampanjan tai mainosryhmän.
  3. Napauta tiliä, kampanjaa tai mainosryhmää, jota haluat katsoa.

Apua Googleen kirjautumiseen

Eikö kirjautuminen onnistu? Käytä vianetsintäominaisuutta ongelman ratkaisemiseksi.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kaikki mobiilisovelluksen ohjeartikkelit