Pausa eller aktivera kampanjer och annonsgrupper (Google Ads-appen)

Så här aktiverar eller pausar du aktiva kampanjer och annonsgrupper.

Pausa eller aktivera kampanjer

1. ​Navigera till Kampanjer i navigeringsfältet. Pausade kampanjer visas med grå bakgrund.
  2. Tryck på kampanjen som du vill pausa eller aktivera.
  3. Tryck på reglaget för att ändra inställningen.
  4. Bekräfta ändringen genom att trycka på Pausa eller Aktivera.

Pausa eller aktivera annonsgrupper

1. Tryck på Mer i navigeringsfältet och välj Annonsgrupper.
  2. När du har valt Annonsgrupp trycker du på fliken Annonsgrupper i det nedre navigeringsfältet.
  3. Pausade annonsgrupper markeras med grå bakgrund. Tryck på annonsgruppen som du vill pausa eller aktivera.
  4. Tryck på reglaget för att ändra inställningen.
  5. Bekräfta ändringen genom att trycka på Pausa eller Aktivera.

Se även

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter