Pausa eller aktivera kampanjer och annonsgrupper (Google Ads-appen)

Så här aktiverar eller pausar du aktiva kampanjer och annonsgrupper.

Pausa eller aktivera kampanjer

1. ​Navigera till Kampanjer i navigeringsfältet. Pausade kampanjer visas med grå bakgrund.
  2. Tryck på kampanjen som du vill pausa eller aktivera.
  3. Tryck på reglaget för att ändra inställningen.
  4. Bekräfta ändringen genom att trycka på Pausa eller Aktivera.

Pausa eller aktivera annonsgrupper

1. Tryck på Mer i navigeringsfältet längst ned och välj Annonsgrupper.
  2. Tryck på fliken Annonsgrupper i navigeringsfältet längst ned när du har valt annonsgruppen.
  3. Pausade annonsgrupper har grå bakgrund. Tryck på annonsgruppen som du vill pausa eller aktivera.
  4. Tryck på reglaget för att ändra inställningen.
  5. Bekräfta ändringen genom att trycka på Pausa eller Aktivera.

Relaterade länkar

Visa alla hjälpartiklar för mobila enheter