Sæt kampagner og annoncegrupper på pause, eller aktivér dem

Nedenfor kan du se, hvordan du aktiverer (starter) kampagner og annoncegrupper eller sætter dem på pause (dvs. stopper dem midlertidigt).

Sæt kampagner på pause, eller aktivér dem

1. Gå til "Kampagner" fra startskærmen eller navigationsmenuen Navigationsmenu. De kampagner, der er sat på pause, er markeret med en grå baggrund.
  2. Tryk på den kampagne, du vil sætte på pause eller aktivere.
  3. Tryk på kontakten for at ændre indstillingen.
  4. Tryk på fluebenet Checkbox.

Sæt annoncegrupper på pause, eller aktivér dem

1. Vælg kampagnen med den annoncegruppe, du vil ændre, fra "Kampagner".
  2. Tryk på Annoncegrupper. De kampagner, der er sat på pause, er markeret med en grå baggrund.
  3. Tryk på den annoncegruppe, du vil sætte på pause eller aktivere.
  4. Tryk på kontakten for at ændre indstillingen.
  5. Tryk på fluebenet Checkbox.

Se også

Se alle artikler om mobilappen i Hjælp til Google Ads