Aktivér kampagner og annoncegrupper, eller sæt dem på pause (Google Ads-mobilappen)

Nedenfor kan du se, hvordan du aktiverer (starter) kampagner og annoncegrupper eller sætter dem på pause (dvs. stopper dem midlertidigt).

Sæt kampagner på pause, eller aktivér dem

1. ​Gå til Kampagner på navigationslinjen forneden. De kampagner, der er sat på pause, er markeret med en grå baggrund.
  2. Tryk på den kampagne, som du vil sætte på pause eller aktivere.
  3. Tryk på kontakten for at ændre indstillingen.
  4. Tryk på Sæt på pause eller Aktivér i bekræftelsesmeddelelsen for at bekræfte ændringen.

Sæt annoncegrupper på pause, eller aktivér dem

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg Annoncegrupper.
  2. Når du har valgt annoncegruppen, skal du trykke på fanen Annoncegrupper på navigationslinjen forneden.
  3. De annoncegrupper, der er sat på pause, er markeret med en grå baggrund. Tryk på den annoncegruppe, som du vil aktivere eller sætte på pause.
  4. Tryk på kontakten for at ændre indstillingen.
  5. Tryk på Sæt på pause eller Aktivér i bekræftelsesmeddelelsen for at bekræfte ændringen.

Relaterede links

Se alle artikler i Hjælp om mobilbrug