Google Ads-, Google Analytics- tai Google Kauppiaskeskus ‑tilien omistajuuden siirtäminen

Voit siirtää Google-tuotteen omistajuuden toiselle Google-tilille. Tämä on mahdollista seuraavissa tuotteissa:

• Google Ads
  • Google Analytics
  • Google Kauppiaskeskus

Ohjeet

Google Ads ‑tilin siirtäminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tilisi Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Käyttäjät-välilehteä.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Lisää sen henkilön sähköpostiosoite, joka alkaa hallinnoida Google Ads ‑tiliäsi.
    • Google Ads ‑tilisi hallinnoijaksi ryhtyvän henkilön sähköpostiosoitteen on vastattava kyseisen henkilön Google-tilin sähköpostiosoitetta. Jos tällä henkilöllä ei ole Google-tiliä, hänen on luotava tili.
  6. Klikkaa Valitse tilin pääsyoikeustaso ‑kohdasta Järjestelmänvalvoja.
  7. Klikkaa Lähetä kutsu. Google Ads ‑tilin hallinnoijaksi ryhtyvä henkilö saa sähköpostiviestin, jossa on ohjeet siirtoprosessiin. Kun siirto on tehty, henkilö lisätään Käyttöoikeudet ja turvallisuus ‑kohdan Käyttäjät-sivulle.
  8. Voit poistaa tilisi siirtymällä Käyttöoikeudet ja turvallisuus ‑kohdan Käyttäjät-sivulle ja klikkaamalla sähköpostiosoitteen vierestä Poista käyttöoikeudet.

Google Analytics ‑tilin siirtäminen

Voit siirtää Google Analytics ‑tilisi toiselle Google-tilille lisäämällä henkilön, jolla on Google Analytics ‑tilisi muokkausoikeudet ja käyttäjien hallinnointioikeudet. Tämän jälkeen voit poistaa Google-tilisi Google Analytics ‑tililtä.

Google Kauppiaskeskus ‑tilin siirtäminen

Jos haluat siirtää Google Kauppiaskeskus ‑tilin toiselle Google-tilille, ota yhteyttä Google Kauppiaskeskuksen käyttäjätukitiimiin.