Toistosuhde

Luku ilmaisee, kuinka usein mainoksesi video on toistettu verrattuna mainoksen näyttömäärään.

• Toistosuhde on luku, joka saadaan jakamalla videomainoksesi toistokerrat sen näyttökerroilla (kuinka monta kertaa videomainostasi on näytetty).
  • Toistosuhteesta voit päätellä, miten alkukuva (napsautettavissa videomainoksissa) tai valitsemasi videon pikkukuva (YouTubeen liittyvissä videomainosmuodoissa) toimii käyttäjän sitouttamisessa.
  • Jos mainoksellasi on alhainen toistosuhde, kokeile entistä houkuttelevampaa alkukuvaa tai videon pikkukuvaa, jonka toimintakehotus on selkeä ja mielenkiintoinen.

Tietoa videomainosraporteista.
Vinkkejä videomainoksen tehokkuuden parantamiseen.
Lisää artikkeleita.