Alternativer for annonselevering

Med denne innstillingen velger du om dagsbudsjettet ditt i Google skal fordeles over hele dagen (standard) eller brukes opp raskt (akselerert). Valget du gjør, får betydning for når på dagen det er sannsynlig at annonsene dine vises.

• Innstillingen styrer hvordan dagsbudsjettet ditt skal fordeles i løpet av dagen, noe som igjen styrer hvor raskt Google forsøker å vise annonsene dine i løpet av dagen.
  • Du har valget mellom et av leveringsalternativene nedenfor for annonsene i hver enkelt kampanje:
    • Standard levering (standardalternativet): Med dette alternativet blir det gjort forsøk på å vise annonsene dine fordelt over hele dagen, slik at du ikke bruker opp hele budsjettet i løpet av morgenen og det ikke vises annonser resten av dagen.
    • Akselerert levering: Med dette alternativet blir annonsene dine vist med kortere mellomrom inntil budsjettgrensen din er nådd. Det kan da hende at annonsevisningen stopper opp tidlig på dagen fordi budsjettet er oppbrukt.

Mer om disse alternativene
Se artikler om dagsbudsjetter