Mainosten näyttöasetukset

Tämä asetus määrittää, miten nopeasti haluat Googlen käyttävän budjettisi päivittäin: tasaisesti päivän mittaan (normaali) tai nopeammin (nopeutettu). Asetus vaikuttaa siihen, mihin aikaan päivästä mainoksesi todennäköisesti näkyvät.

• Tämä asetus määrittää, miten päiväbudjettisi jaetaan päivän ajalle. Se puolestaan vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti Google pyrkii näyttämään mainoksiasi kunakin päivänä.
  • Valitset kunkin kampanjan mainoksia varten jommankumman seuraavista näyttövaihtoehdoista:
    • Normaali näyttö (oletus): Mainoksiasi pyritään näyttämään koko päivän ajan, jotta budjettisi ei kuluisi loppuun jo aamulla ja jotta mainostesi näyttämistä ei keskeytettäisi loppupäivän ajaksi.
    • Nopeutettu näyttö: Mainoksiasi pyritään näyttämään nopeammin, kunnes budjettisi raja on saavutettu. Jos valitset tämän vaihtoehdon, mainoksesi saattavat lakata näkymästä jo varhain päivällä, mikäli budjettisi kuluu loppuun.

Lue lisää edellä mainituista vaihtoehdoista.
Tutustu päiväbudjettia käsitteleviin artikkeleihin.