Tietoja mainosten ajoituksesta

Saatat haluta, että mainoksesi näkyy aina, kun asiakas tekee haun verkossa, tai ehkä vain tiettyinä viikonpäivinä tai yrityksesi aukioloaikoina, kun olet valmiina vastaamaan asiakkaiden tiedusteluihin.

Mainosten ajoitus ei ole yhteensopiva Älykkäiden Shopping-kampanjoiden eikä Sovelluskampanjoiden kanssa.

Näin se toimii

Mainosten esitysaikataulun avulla voit

• määrittää tietyt vuorokaudenajat tai viikonpäivät, joina mainoksiasi näytetään
  • asettaa hintatarjouksen muokkauksia, jotka nostavat tai laskevat hintatarjouksiasi tiettyinä päivinä ja vuorokaudenaikoina.

Google Ads -kampanjoiden mainosten näyttämisen oletusasetus on Koko päivä. Se tarkoittaa, että mainoksiasi voidaan näyttää vuoden jokaisena päivänä. Muista kuitenkin, että jos kukaan ei tee avainsanoillasi hakuja tiettyinä aikoina tai päivinä, mainoksiasi ei näytetä.

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on koiravaljakkoajeluita järjestävä yritys Alaskassa. Mainosten esitysaikataulu ‑sivun päivä‑ ja aikakohtaista tehokkuuttasi tarkastelemalla olet huomannut, että mainoksesi saavat parhaita tuloksia tiistaisin kello 8–11, kun televisiosta tulee Extremely Cold Places ‑sarja. Päätät muuttaa mainosten esitysaikataulua siten, että mainoksesi näkyvät tiistaisin vain kyseisenä aikana.