Mainosten näyttövaihtoehdot

Mainosten näyttöasetuksen avulla voit valita, kuinka nopeasti haluat Googlen käyttävän budjettisi päivittäin: tasaisesti päivän mittaan (normaali) vai nopeammin (nopeutettu). Asetus vaikuttaa siihen, mihin aikaan päivästä mainoksesi todennäköisesti näkyvät.

Vuodesta 2019 alkaen nopeutettua näyttöä ei ole voinut käyttää Hakukampanjoissa, Shopping-kampanjoissa eikä jaettujen budjettien kanssa. Huhtikuusta 2020 alkaen nopeutettua näyttöä ei voi enää käyttää Google Ads ‑kampanjatyyppien kanssa.
  • Asetus määrittää, miten keskimääräinen päiväbudjettisi jaetaan päivän ajalle. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti Google pyrkii näyttämään mainoksiasi kunakin päivänä.
  • Voit valita kunkin kampanjan mainoksille jommankumman näistä näyttövaihtoehdoista:
    • Normaali näyttö (oletus): Mainoksiasi pyritään näyttämään koko päivän ajan, jotta budjettisi ei kuluisi loppuun jo aamulla ja jotta mainostesi näyttämistä ei keskeytettäisi loppupäivän ajaksi.
    • Nopeutettu näyttö: Mainoksiasi pyritään näyttämään nopeammin, kunnes budjettisi raja on saavutettu. Jos valitset tämän vaihtoehdon, mainoksesi saattavat lakata näkymästä jo varhain päivällä, mikäli budjettisi kuluu loppuun.

Lue lisää näistä vaihtoehdoista
Lue keskimääräistä päiväbudjettia käsitteleviä artikkeleita