Muligheder mht. annoncelevering

En indstilling, der bestemmer, hvor hurtigt du vil have Google til at bruge dit budget hver dag: enten spredt over hele dagen (standard) eller hurtigere (accelereret). Denne indstilling påvirker, hvornår i løbet af dagen dine annoncer sandsynligvis vil blive vist.

• Denne indstilling afgør, hvordan dit daglige budget fordeles ud over dagen, hvilket igen afgør, hvor hurtigt Google forsøger at vise dine annoncer i løbet af hver dag.
  • For hver annoncekampagne kan du vælge en af disse visningsmuligheder for annoncerne i kampagnen:
    • Standardlevering: Dette er standardindstillingen. Den forsøger at vise dine annoncer i løbet af hele dagen, så hele dit budget ikke er opbrugt allerede om morgenen, og dine annoncer ikke vises resten af dagen.
    • Accelereret levering: Denne indstilling forsøger at vise dine annoncer hurtigere, indtil dit budget er nået. Med denne indstilling kan dine annoncer stoppe med at blive vist tidligt på dagen, hvis budgettet er opbrugt.

Mere om disse muligheder
Se artikler om dagligt budget