By på synlige visninger med synlig CPM

Maks. CPM er ikke lenger tilgjengelig som budstrategi.

Hvis du utelukkende vil betale for annonsevisninger registrert som synlige, må du bruke Synlig CPM (kostnad per tusen visninger). En bannerannonse anses som «synlig» dersom 50 % av annonsen blir vist på skjermen i minst ett sekund, mens en videoannonse må spilles av sammenhengende i minst to sekunder. Synlig CPM er en budstrategi du kan benytte når du velger CPM-budgivning i kampanjer av typen «Bare Displaynettverket».

Slik fungerer synlig CPM

Med synlig CPM byr du på 1000 synlige visninger, og du betaler bare for de visningene som måles som synlige. Med synlig CPM kan du by på den faktiske verdien av å få annonsen din vist på et synlig sted i en gitt plassering. Vær oppmerksom på at det vanligvis er mer effektivt å bruke et vCPM-bud som er høyere enn CPM-budet du fastsetter, om du vil sikre deg disse mer verdifulle visningstypene. Det kan bidra til at budene dine forblir konkurransedyktige, samtidig som du fortsatt holder deg innenfor det gjennomsnittlige dagsbudsjettet. Finn ut mer om synlig CPM.

Fordeler

• Betal bare for visninger som måles som synlige.
  • Budene dine optimaliseres til fordel for annonseplasser som har større sannsynlighet for å bli sett.

Hvis du har lyst til manuelt å fastsette budene for synlige visninger snarere enn klikk, er det større sjanse for at du kan nå dette målet med denne budstrategien enn med noen andre strategier.

Merk:
  • Med synlig CPM byr du på 1000 synlige visninger, og du betaler bare for de visningene som måles som synlige.
  • For at du skal kunne holde trafikkvolumet ditt og kostnadene dine på samme nivå som i CPM-kampanjer, bør rent generelt sett Synlig CPM-budet ditt være høyere enn budet på standard CPM-kampanjer. Du bør imidlertid eksperimentere med bud for å finne ut hva som fungerer best med tanke på kampanjemålene du har satt deg.
  • Du kan ikke benytte deg av «Synlig CPM»-budstrategien i «Bare Søkenettverket»-kampanjer.
  • Hvis du oppretter en kampanje med «Synlig CPM»-budstrategien og så oppretter annonser som ikke er kompatible, blir ikke disse annonsene kjørt.
  • Du kan bli belastet for en mindre del av de leverte visningene.

Sånn overvåker du synlige visninger

Antallet synlige visninger fremgår av kampanjerapporteringen. Følg denne fremgangsmåten for å se visninger og synlige visninger i kampanjer med synlig CPM:

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer eller Annonser.
  4. Velg Bannerkampanjer eller Videokampanjer på Rapporteringsvisninger-raden øverst, avhengig av hva du vil se.
  5. Klikk på Kolonner-rullegardinmenyen Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads ovenfor statistikktabellen, og velg Endre kolonner.
  6. Klikk på Synlighet-rullegardinmenyen.
  7. Du kan legge til bestemte kolonner ved å merke av i feltet til venstre for hver kolonne du ønsker å se i rapporten.
  8. Forklaring av hva de ulike «Synlighet»-kolonnealternativene betyr:
    • Synlige visninger: Dette er antallet synlige visninger.
    • Gj.sn. synlig CPM: Dette er den gjennomsnittlige kostnaden for tusen synlige visninger.
    • Målbarhetsfrekvens: Dette er prosentandelen av det totale antallet visninger som kunne måles.
    • Synlighetsfrekvens: Dette er prosentandelen av målbare visninger som var synlige, slik at du får et anslag over hvor mange visninger som faktisk ble sett av kunder.
    • Distribusjon av ikke-målbare visn.: Dette er prosentandelen av det totale antallet visninger som ble vist på plasseringer der det ikke kan måles synlighet.
    • Distribusjon av ikke-synlige visn.: Dette er prosentandelen av alle annonsevisningene dine som ble ansett som ikke-synlige.
    • Distribusjon av synlige visn.: Dette er prosentandelen av alle annonsevisningene dine som ble ansett som synlige.
    • Målbar kostnad: Dette er den totale kostnaden for visninger som kunne måles.
    • Målbare visn.: Dette er antallet visninger som kunne måles. Merk at ikke alle visninger som finner sted, kan måles.
    • Ikke-målbare visn.: Dette er hvor mange ganger annonsen din ble vist på plasseringer der det ikke kan måles synlighet.
    • Ikke-synlige visn.: Dette er hvor mange ganger annonsen din ble ansett som ikke-synlig.

Tips

Du kan se standardbudet for annonsegruppen din i statistikktabellen ved siden av en «(synlig)»-etikett. På denne måten kan du raskere identifisere synlig CPM-budene i statistikktabellen.