Hintatarjouksen tekeminen näkyvistä impressioista käyttämällä tuhannen näkyvän impression hintaa

Korkein tuhannen impression hinta ei ole enää käytettävissä hintatarjousstrategiana.

Jos haluat maksaa vain näkyvistä mainosimpressioista, käytä tuhannen näkyvän impression hintaa. Mainos lasketaan näkyväksi, kun 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä vähintään sekunnin ajan (Display-mainokset) tai kun mainosta toistetaan vähintään kahden sekunnin ajan (Videomainokset). Voit valita hintatarjousstrategiaksi tuhannen näkyvän impression hinnan, kun käytät tuhannen impression hintatarjouksia Vain Display-verkosto ‑kampanjassasi.

Näin se toimii

Kun käytät tuhannen näkyvän impression hintaa, teet hintatarjouksen tuhannesta näkyvästä impressiosta ja maksat vain impressioista, jotka lasketaan näkyviksi. Tuhannen näkyvän impression hinnan avulla voit tehdä hintatarjouksen sen mukaan, kuinka suuri arvo mainoksesi näkymisellä tietyn sijoittelun näkyvässä sijainnissa on. Muista, että tuhannen näkyvän impression hintatarjouksen määrittäminen tuhannen impression hintatarjousta suuremmaksi kasvattaa yleensä arvokkaiden impressioiden määrää. Tämä voi auttaa sinua pitämään hintatarjouksesi kilpailukykyisinä ja pysymään päiväbudjetissasi. Lue lisää tuhannen näkyvän impression hinnasta

Edut

• Maksat vain näkyvistä impressioista.
  • Hintatarjouksesi optimoidaan siten, että mainospaikat, jotka todennäköisesti ovat näkyviä, asetetaan etusijalle.

Jos klikkausten sijaan haluat tehdä manuaalisia hintatarjouksia näkyvistä impressioista, tällä hintatarjousstrategialla se onnistuu paremmin kuin muilla.

Huomioitavaa:
  • Kun käytät tuhannen näkyvän impression hintaa, teet hintatarjouksen tuhannesta näkyvästä impressiosta ja maksat vain impressioista, jotka lasketaan näkyviksi.
  • Pitääksesi kustannukset ja liikenteen samalla tasolla kuin kampanjassa, jossa on käytössä tuhannen impression hinta, tuhannen näkyvän impression hintatarjouksen on ehkä oltava korkeampi kuin sellaisen vakiokampanjan hintatarjouksen, jossa on käytössä tuhannen impression hinta. Sinun kannattaa kuitenkin kokeilla eri hintatarjousvaihtoehtoja, jotta voit valita kampanjasi tavoitteiden kannalta sopivan hintatarjouksen.
  • Tuhannen näkyvän impression hintatarjousstrategia ei ole käytettävissä Vain hakuverkosto ‑kampanjoissa.
  • Jos luot kampanjan, jossa käytetään tuhannen näkyvän impression hintatarjousstrategiaa, ja luot sen jälkeen mainoksia, jotka eivät ole yhteensopivia strategian kanssa, mainoksiasi ei näytetä.
  • Sinua saatetaan veloittaa pienestä osasta näytettyjä impressioita.

Näkyvien impressioiden seuraaminen

Näkyvien impressioiden määrä näkyy kampanjaraporteissasi. Jos haluat nähdä tuhannen näkyvän impression hintatarjousstrategiaa käyttävien kampanjoidesi impressiot ja näkyvät impressiot, tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Valitse Kampanjat tai Mainokset.
  4. Valitse yläreunan Näkymät-palkista Display-kampanjat tai Videokampanjat.
  5. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolelta avattavaa Sarakkeet-valikkoa Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  6. Klikkaa avattavaa Näkyvyys-valikkoa.
  7. Jos haluat lisätä tietyt sarakkeet raportteihisi, valitse kunkin lisättävän sarakkeen vasemmalla puolella oleva valintaruutu.
  8. Näkyvyys-sarakkeen vaihtoehtojen merkitys:
    • Näkyvät impr.: Näkyvien impressioiden määrä
    • Keskimääräinen tuhannen näkyvän impression hinta: Keskimääräinen hinta, jonka maksat 1 000 näkyvästä impressiosta
    • Mitattavissa olevien osuus: Sellaisten impressioiden prosenttiosuus impressioiden kokonaismäärästä, jotka olivat mitattavissa
    • Katseltavissa olevien osuus: Näkyneiden impressioiden prosenttiosuus mitattavissa olevista impressioista eli arvio siitä, kuinka monta impressiota asiakkaat todellisuudessa näkivät
    • Ei-mitatt. olevien impr. jak.: Sellaisten impressioiden prosenttiosuus impressioiden kokonaismäärästä, joiden näkyvyyden mittaaminen ei ollut sijainnin takia mahdollista
    • Huonosti näkyvien impr. jak.: Sellaisten impressioiden prosenttiosuus kaikista mainosimpressioista, jotka näkyivät huonosti
    • Näkyvien impressioiden jak.: Sellaisten impressioiden prosenttiosuus kaikista mainosimpressioista, jotka olivat näkyviä
    • Mitattavissa olevat kustannukset: Niiden impressioiden kokonaishinta, jotka olivat mitattavissa
    • Mitattavissa olevat impr.: Niiden impressioiden määrä, jotka olivat mitattavissa (kaikki impressiot eivät ole mitattavissa)
    • Ei-mitattavissa olevat impr.: Sellaisten mainosimpressioiden määrä, joiden näkyvyyden mittaaminen ei ollut sijainnin takia mahdollista
    • Huonosti näkyvät impr.: Sellaisten mainosimpressioiden määrä, jotka näkyivät huonosti

Vinkki

Mainosryhmäsi oletushintatarjous näkyy tilastotaulukossa (katseltavissa)-tunnisteen vieressä. Näin voit löytää tuhannen näkyvän impression hintatarjoukset tilastotaulukosta nopeammin.